У новому інтерв’ю VLADA K розповіла, що надихнуло її на створення нової пісні

У новому інтерв’ю VLADA K  розповіла, що надихнуло її на створення нової пісні

Діти України щодня стикаються з важкими випробовуваннями. Війна зробила їх дорослішими, змусила боротися з труднощами з малечку. Але попри все українські діти – справжній приклад патріотизму, незламності та щирої віри у краще майбутнє. Влада – голос молодого покоління – нещодавно випустила пісню, присвячену дітям України, що надто рано були змушені подорослішати, яких війна позбавила дитинства.

У нашому інтерв’ю Влада розповіла, що її надихнуло на створення пісні та як вона сама проживає усі події. 

Що надихнуло тебе на цю роботу? Що відчуваєш, коли співаєш рядки пісні?

Зараз у мене новий етап у творчості, дуже важливий: відбувається трансформація моєї музики. Зміни відбулися і в команді, яка допомагає реалізовувати ідеї. Після релізу пісні «Вірте люди у дива» я дуже хотіла, щоб наступна робота була особливою, не схожою на всі попередні. Основна мета цієї пісні – підтримка усіх дітей в такі складні часи. Коли я співаю цю пісню, відчуваю відповідальність та щире бажання допомогти. 

Чи відчуваєш ти себе дорослою через події в країні, як можеш описати свої відчуття?

На жаль, обставини, з якими стикнулися ми всі, змусили усіх дітей відчувати себе трішки дорослішими. Я – не виключення, тому що стикаюся з досить недитячими темами, проживаю болісні події та багато аналізую. Завжди намагаюся долучитися до різноманітної допомоги та до всього ставлюся з розумінням.

Як ти справляєшся з тривожністю та що тебе підтримує в такі непрості часи?

З усіма проблемами мені допомагають впоратися рідні, вони завжди поруч. Я можу розраховувати на їхню підтримку, тепле слово та неймовірно сильну віру в мене. Те, що вони поруч, мене заспокоює та надихає. Ну і звісно з будь-якими переживаннями допомагає впоратися музика. А ще я розпочала писати вірші, можливо скоро вони стануть піснями. 

Що ти хочеш донести своєю новою роботою? Що мають відчувати люди при прослуховуванні? 

Моя нова пісня про дітей, які втратили рідних, чиї батьки захищають Україну, про тих, хто був змушений адаптовуватися до життя за кордоном або зараз перебуває в окупації. Про дітей, які мають виконувати домашнє завдання в холодному укритті. Ця робота присвячена усім дітям, що проживають ці складні часи та відчувають вплив війни. Я хочу, щоб під час прослуховування люди відчували мою підтримку, знали, що вони не самі і що ми з усім впораємося. 

Що ти побажаєш дітям України в ці непрості часи?

Дітям України я бажаю знайти в собі силу і віру у краще майбутнє, у добро і справедливість. Ми обовʼязково збудуємо своє світле, мирне майбутнє. У нас все буде добре. Адже ми сильна та незламна нація, і кожна дитина розуміє це. Бажаю бути на позитиві, не забувати радіти життю та посміхатися, намагатися проживати своє дитинство якнайкраще. 


Читати також