Як вигідно купити квитки на автобус?

Як вигідно купити квитки на автобус?

Багато людей подорожують автобусами, що цілком природно, адже цей вид транспорту в Україні та Європі сьогодні дійсно добре організований. Квитки на автобуси часто набагато дешевші, ніж, наприклад, квитки на літак, а комфорт поїздок підвищується з кожним роком. Тож як розумно купити квиток на автобус? У цій статті ми наведемо кілька порад та підказок для людей, які незабаром збираються кудись поїхати.

Як розумно забронювати квитки на автобус?

Варто полювати на акції та знижки, але часто вони з'являються лише у деякі періоди року. Якщо, наприклад, ви плануєте поїхати у відпустку за кордон на автобусі, найкраще перевірити ціни на квитки взимку та ранньою весною. Саме тоді ви можете знайти квитки до популярних європейських місць відпочинку за значно нижчими цінами. Бажано замовляти їх для кількох людей, адже, купуючи квитки для групи, ви можете отримати деякі знижки.

Бронювання квитків з відкритою датою

Розумною стратегією є бронювання квитків з відкритою датою. Якщо ви кудись їдете, наприклад у гості до родичів або на сезонну роботу, і дата повернення не зовсім відома, краще забронювати такий квиток. Він не має конкретної дати повернення. Це означає, що його потрібно використати, наприклад, протягом року, щоб він не пропав. Це чудовий варіант для людей, які подорожують до Польщі, Німеччини, Франції чи Австрії. Якщо вони починають там працювати, але не впевнені, скільки триватиме працевлаштування, відкритий квиток дозволяє їм безпечно повернутися додому, навіть якщо їхні плани щодо дати повернення зміняться.

Зручна покупка квитків онлайн

Нині, щоб купити квитки на автобус, не обов’язково йти в офіс турфірми чи перевізника або в касу автовокзалу. Ви можете дуже зручно зробити все з дому, забронювавши квиток онлайн на сайті infobus.eu/ua. Для цього потрібно виконати наступні кроки:

  1. Ознайомитися з розкладом курсування автобусів на потрібному вам маршруті.
  2. Порівняти ціни, обрати дату, рейс та перевізника.
  3. Ввести дані пасажира, обов'язково перевіривши всю інформацію.
  4. Оплатити квиток та завантажити його на смартфон або комп’ютер.

Потрібно пам'ятати, що, найімовірніше, вам знадобиться роздрукувати квиток. Проте, все більше перевізників також пропонують можливість придбати квитки без необхідності їх друкувати. Тоді вам знадобиться смартфон із завантаженою копією квитка, щоб показати його в автобусі.


Читати також