Клінінгова компанія VS приватний клінер

Клінінгова компанія VS приватний клінер

Треба швидко навести лад у квартирі чи офісі, а часу вкрай мало? Такі проблеми в житті кожної дорослої людини хоч раз, але трапляються. Панікувати в таких випадках зарано, адже ринок клінінгових послуг швидко розвивається та переповнений пропозиціями. Тож дозвольте професіоналам зробити всю брудну роботу за вас. Питання чистоти легко вирішить клінінгова компанія Київ або виклик приватного клінінг-спеціаліста. А ось кого і в яких випадках обрати, давайте розбиратися разом.

Особливості роботи компанії та приватника

Якщо ви вперше вирішили скористатися послугами клінерів або у вас є певні упередження та вагання, зробити розумний вибір допоможе порівняння обох варіантів. Бо насправді приватні клінери та спеціалізовані компанії - це зовсім різні категорії сфери прибирання.

Клінінгова компанія

Приватний клінер

У своїй роботі застосовує цілий арсенал спеціалізованої техніки та професійних миючих засобів. Це дозволяє виконувати процеси швидко та на високому рівні якості.

У роботі має обмежений набір обладнання. Часто виникає потреба у використанні побутових приладів самого клієнта. 

Чітко відпрацьований алгоритм виконання будь-яких клінінг-послуг, застосування сучасних технологій та широкий спектр послуг. 

У більшості випадків діє відповідно своїм бажанням та набутому досвіду ведення власного побуту. При роботі з новими поверхнями є високий процент ймовірності їх пошкодження.

Клінінгова бригада складається з досвідчених спеціалістів, які мають відповідну освіту та систематично відвідують курси підвищення кваліфікації

Рівень кваліфікації важко перевірити, адже приватний клінер рідко коли може показати відповідні документи та сертифікати.

Чіткі дедлайни та швидке реагування на можливі непередбачувані ситуації

Внесення змін у будь-який момент виконання домовленостей та повна відсутність можливості заміни в разі виникнення форс-мажорних обставин: хвороба, затори на дорогах і т. п.

Компанія працює офіційно з юридичними та фізичними особами. Всі домовленості та страхові моменти прописуються в договорі.

Ніяких документів, що фіксують умови співпраці, немає. У разі псування майна замовника стягнення збитків ускладнюється або зовсім неможливе.

Виконання послуг будь-якого рівня складності: хімчистка, генеральне прибирання, миття вікон і фасадів на значній висоті та багато іншого.

Обмежений спектр послуг через відсутність необхідного обладнання та малу кількість клінерів. 

Вища, але повністю аргументована ціна послуг. Прозоре ціноутворення без прихованих доплат. 

Більш демократична вартість, але без гарантій якості та часу виконання клінінга

Варто додати, що наслідки прибирання також дуже різняться. Оцінити отриманий результат після виклику клінінгової компанії можна відразу, бо:

  • меблі, штори, коври після хімчистки сухі та доступні для використання;
  • відсутній специфічний аромат миючих засобів;
  • усі роботи завершуються вчасно та не потребують доробки.

У випадку, якщо порядок у квартирі чи офісі наводили приватні прибиральники, меблі та ковролін залишаються вологими, можуть мати неприємний хімічний запах та сліди від миючих засобів. На оперативність виконання робіт також розраховувати не варто.

Підбиваємо підсумки

Кінцевий вибір кожен робить самостійно, бо поняття чистоти та безпеки у всіх різні. І не потрібно забувати, що завжди залишається місце для винятків із правил. Будемо чесні - деякі сумнівні клінінгові компанії також можуть підводити своїх клієнтів, а приватні клінери з великим досвідом роботи можуть показувати непогані результати роботи.  

Якщо ви не готові ризикувати та хочете отримати гарантовано гарний результат прибирання, вам допоможе компанія Містер Клінер - кваліфіковані співробітники, широкий спектр послуг та демократичні ціни. Ви замовляєте - професіонали виконують!


Читати також