26.01.2024
Новини в Україні
eye 518

Могилевська зізналася, кому присвятила свою виставу «Доньки»

Могилевська зізналася, кому присвятила свою виставу «Доньки»

Співачка Наталія Могилевська нещодавно зізналася, що вона стала мамою для двох дівчат, яких разом з чоловіком всиновила на початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну. У своїх соцмережах вона повідомила, що вистава «Доньки», яка вже більше року радує глядачів, присвячена саме її донечкам. До нового театрального сезону артистка змінила афішу на своє фото разом з дівчатками. 

«Вистава існує більше року, але тільки сьогодні зі сцени я можу сказати кому вона була присвячена…Приходьте, і якщо ви не наважилися зробити певний крок, нехай ця вистава додасть вам сміливості  і наснаги. Тому що, нажаль, ще дуже багато дітей в країні не мають своєї родини…», - коментує Наталя.

Артистка додала, що на найближчий виставі вона розповість глядачам про своїх доньок та про її шлях стати мамою.

«Вистава автобіографічна - це моя розмова із мамою, якої вже нема. Про те що я не встигла їй сказати, про те що мої мрії здійснилися… З гумором та самоіронією. Щемливо, ніжно, драматично. Про все. І саме зараз, мама, я пишу  історії моєї, тепер великої родини. Це буде новий монолог  у виставі. І хай сила нашого Роду захистить і мене і нашу Країну.», - відмітила співачка.

Доречі, нещодавно Могилевська представила чуттєву музичну  премʼєру «Під ковдрою», де показала атмосферу сімʼї та любові. Кліп вже доступен на You Tube.

Вистава «Доньки» відбудеться 1 лютого у Києві.

Читати також


up