Український музикант Олександр Поліщук випустив новий сингл «Біла пісня»

Український музикант Олександр Поліщук випустив новий сингл «Біла пісня»

Teen Planet - проект музиканта Олександра Поліщука, який відомий у всьому світі своїми мелодіями для гри POU. Також його пісні співали Вєрка Сердючка, Юрій Шатунов, Jeanne Mas (французька зірка 80х). "Грай, моя мила, музико, грай" - теж його пісня.

Мелодія "Білої пісні" була написана давно, років 20 тому. Потім я неодноразово повертався до неї, робив демо-записи, але постійно відкладав "на потім", бо весь час щось мене не задовольняло в аранжуванні. Цього разу я разом зі Славою Шкода зробив нове аранжування, Євген Єфименко допоміг з гітарними партіями, а Віталій Баклунов допоміг звести це все докупи. Від пісні віє духом вісімдесятих - не можу сказати, що це було зроблено усвідомлено, але концепція пісні сама привела саме до такого результату, який ви можете почути у фінальному аранжуванні. Сподіваюсь, любителі мрійливої музики не будуть розчаровані.

Цей реліз є важливим для мене. Важко рухатись далі, коли ти відчуваєш, що залишаються незавершеними багато з твоїх кращих пісень. На все свій час, і зараз, мабуть, прийшов час цієї пісні, і я щасливий, що слухачі нарешті зможуть оцінити цю пісню.

Наразі на радіо здебільшого можна почути мої пісні "Тримай міста" та "Чекай на ЗСУ", які я написав за покликом серця під час війни. Але попереду дуже гарні мелодійні пісні, які, я сподіваюсь, суттєво збільшать коло моїх слухачів.

Читати також


up