Ангеліна Усанова заспівала дуетом з Ніно Катамадзе та Тонею Матвієнко на благодійному заході у Відні

Ангеліна Усанова заспівала дуетом з Ніно Катамадзе та Тонею Матвієнко на благодійному заході у Відні

Днями у «Палаці Ферстель» у Відні, Австрія, «Міс Всесвіт Україна»-2023 Ангеліна Усанова провела благодійний музичний вечір «PEACE. We Can Overcome War» на підтримку чернівецького дитячого будинку «Місто Добра». Легендарний «Палац Ферстель» (Palais Ferstel) розташований в самому центрі Відня та є одними з найкращих туристичних пам'яток австрійської столиці та втіленням стародавніх традицій віденської класики.

Зірковими учасниками заходу стали: співачки Ніно Катамадзе (Грузія) та Тоня Матвієнко, диригент та композитор Ніколоз Рачвелі (Грузія), танцівники Олена Шоптенко та Ігор Кобюк, музикант, скрипаль Марко Любаш, президентка конкурсу «Міс Всесвіт Україна» Анна Філімонова та учасниці конкурсу «Міс Всесвіт» з європейських країн. Благодійний концерт «PEACE. We Can Overcome War» став ще одним переконливим приводом для мешканців та гостей Відня об’єднатися задля допомоги Україні.

У програмі благодійного музичного вечора виконувались авторські пісні Ангеліни Усанової на тему миру в Україні та світі, екології та любові: «Молитва», Earth, Peace, Truth is love та інші. Зі співачкою та Заслуженою артисткою України Тонею Матвієнко Ангеліна заспівала дуетом пісню «Квітка-душа».

Зірковий вечір у Відні: Ангеліна Усанова з Тонею Матвієнко на благодійному заході

Спеціальними гостями вечора стали всесвітньо відома грузинська виконавиця Ніно Катамадзе разом із диригентом та композитором Ніколозом Рачвелі, у супроводі струнного квінтету. Ніно відома своїм унікальним голосом і віртуозними імпровізаціями. Її неповторний стиль - майстерне поєднання джазу, фолку та року. Вона співає винятково грузинською, єдина пісня, яку вона не виконує рідною мовою, - українська пісня «Чорнобривці». Саме цю, одну із найвідоміших українських пісень, грузинська джаз-діва також виконала дуетом з Ангеліною Усановою, чим викликали бурю оплесків і овацій публіки. «У добрих справ немає надлишку. Допоки триває війна, ми мусимо бути разом і робити навіть більше можливого, аби наблизити довгоочікуваний мир», - прокоментувала свою участь у заході Ніно Катамадзе.

Відповідальними за танцювальну програму благодійного концерту «PEACE. We Can Overcome War» стали дворазова чемпіонка світу 2006 року з бальних танців Олена Шоптенко та її партнер Ігор Кобюк дворазовий чемпіон України серед професіоналів з Європейської програми танців. Ще одним особливим гостем вечора став Марко Любаш - обдарований юний український скрипаль у четвертому поколінні.

Під час благодійного заходу було оголошено про старт благодійного онлайн-аукціону, на якому всі охочі зможуть придбати ексклюзивні дизайнерські сукні, у яких Ангеліна Усанова представляла Україну на конкурсі «Міс Всесвіт»-2023 у Сальвадорі. Це сукні від FROLOV, Jamemme, A.M.G, Schiaparelli, Max Mara та інших дизайнерів. Загалом на аукціон буде виставлено близько 12 лотів, а придбати їх можна буде протягом місяця. Всі кошти з аукціону будуть спрямовані на підтримку чернівецького дитячого будинку «Місто Добра».

«Мені боляче чути історії українців, які постраждали від війни. Не можу залишатися осторонь. Я бачу, що у світі про Україну починають потроху забувати, тому ціль мого заходу - нагадати про російську агресію щодо України та допомогти наймолодшим українцям, які постраждали від неї», - розповіла Ангеліна Усанова.

Ще одна благодійна подія, організована Angelina Usanova Foundation, відбулась днем раніше. У віденському ресторані готелю DO&CO Hotel Vienna the WINTERGARTEN відбулась благодійна вечеря Universe of Beauty, на яку прилетіли учасниці конкурсу «Міс Всесвіт», а саме «Міс Всесвіт Швейцарія» Лорена Сантен, «Міс Всесівт Нідерланди» Ріккі Колле, «Міс Всесвіт Албанія» Енді Демнері, «Міс Всесвіт Німеччина» Хелена Блейхер та «Міс Всесвіт Данія» Ніколіна Хансен. Також на вечері були присутня президентка конкурсу «Міс Всесвіт Україна» Анна Філімонова та легендарна співачка з Грузії Ніно Катамадзе. Всі кошти, зібрані з продажу квитків, будуть передані благодійним фондом Angelina Usanova Foundation для чернівецького дитячого будинку «Місто Добра».

«Краса об'єднує та допомагає акумулювати ресурси» - у цьому впевнена Ангеліна Усанова, засновниця благодійного фонду Angelina Usanova Foundation, для якої допомога Україні - її велика місія. Ангеліна Усанова організовує благодійні заходи та музичні концерти. У грудні 2023 р. Усанова провела благодійний івент у Ніцці, Франція, де зібрала кошти на користь фонду «Клуб Добродіїв», аби закупити рюкзачки емоційної підтримки для українських дітей.

 

 

 

 


Читати також