Могилевська у столиці відіграла сольний концерт з неймовірним sold out

Могилевська у столиці відіграла сольний концерт з неймовірним sold out

16 березня у столиці на сцені Палацу Україна Наталія Могилевська  відіграла свій сольний концерт «Одне велике серце». Музична подія зібрала переповнений аншлаг серед шанувальників артистки. Стало відомо і те, що за декілька днів до концерту, вже неможливо було придбати квитки, проте люди все одно збиралися біля концертного залу, в надії знайти «зайвий білет». 

«Мої підписники, ви тут? Пишіть, хто був вчора на концерті!

Я хочу подякувати Вам за шалений вибух емоцій, за нашу спільну любов до України, один до одного.

Я хочу подякувати всім, хто зробив зі мною цей прекрасний вечір казковим.

І низький уклін моїй родині за підтримку, ніжність і терпіння. Бо мами два тижні дома майже не було», - поділилася емоціями від концерту Наталя у своїх соцмережах.

За словами Могилевської концерт  “Одне велике серце” –  це поєднання відомих хітів та пісень з нового потужного альбому співачки: “Я повертаюсь”, “Коханий – позивний”, “Давай зустрінемо Різдво вдома”, “Під ковдрою”, “Я вдома”, “Ми будем стояти”, “Одне велике серце”. Зі сцени Палацу Україна у виконанні Могилевської також звучали  GOLD хіти, за якими всі так сумували: “Відірватись від землі”, “Відправила message”, “Ти мені не даєш”.

Шанувальники, у свою чергу також не стримували емоцій та поділилися відгуками про сольний концерт співачки у її Instagram: 

“Дуже вам дякую за цей чудовий, теплий та емоційний вечір. Вчора ви подарували багато позитивних емоцій. В ці важкі часи для нашої країни та народу, коли кожен день сум і сльози, вчора, на вашому концерті, вдалося хоча б на 2 години відчути радість, тепло від ваших пісень. Дякую вам, ви СУПЕР!!!”

“У мене було відро щасливих сліз, такі неймовірні відчуття та емоції. Дуже дякую, це було в саме серденько,  та дотик в мою душу промінчиками світла вашої душі!”

«Наталія, дякую за вчорашній концерт! Досі під враженням! Це було так щиро, чуттєво, при цьому потужно! Ви неймовірна! Таке враження, що Ви просто зібрали своїх друзів і заспівали для нас, як для рідних! Бережіть себе та свій талант! Окремо вражена, з якою вдячністю Ви казали про свою команду та друзів!»

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Наталія Могилевська знаходиться в Україні вдома. Її пісні під час війни та вистави «Я вдома», «Доньки» обʼєднують українців, дають віру у перемогу та випромінюють силу духу нашого українського народу. Нещодавно стало відомо, що співачка стала мамою для двох дівчат, яких всиновила разом зі своїм чоловіком.


Читати також