Навчання в Нідерландах: переваги та можливості для іноземних студентів

Навчання в Нідерландах: переваги та можливості для іноземних студентів

Прагнете здобути вищу освіту, яка допоможе вам відкрити свої таланти, познайомитися з новою культурою та пізнати країну з дуже високим рівнем життя? Все це ви отримаєте, якщо оберете навчання в Нідерландах за посередництвом агентства освіти за кордоном Edusteps.

Серед понад 122 000 іноземних студентів, які навчаються в Голландії, ви не почуватиметеся самотніми. Немає жодної іншої країни в Європі, яка пропонує стільки програм навчання англійською мовою. Це означає, що у вас не виникне жодних проблем зі спілкуванням під час вашого студентського життя.

Чому варто навчатися в Нідерландах?

Звичайно, якість освіти є найважливішим фактором, коли справа доходить до вибору навчального закладу. Це те, чому голландські університети та коледжі надають великого значення. У цій країні використовується проблемний підхід до освіти. Таким чином студенти навчаються розв’язувати реальні проблеми, які виникають у їхній професійній кар’єрі.

Голландські університети пропонують стажування у відомих компаніях. Там студенти часто отримують часткову зарплату. Якщо ви справите враження під час стажування, компанія запропонує вам вакансію після завершення навчання. Так буває часто!

Переваги навчання в Нідерландах, про які говорять студенти

  • Нідерланди пропонують високоякісну освіту, помірну плату за навчання та можливість отримання фінансової допомоги студентам.
  • Це невелика, але сучасна і дуже добре розвинена країна.
  • Нідерланди приваблюють великий іноземний інвестиційний капітал, тому цю країну часто вибирають молоді та амбітні люди, які шукають можливості для розвитку власного бізнесу.
  • Нідерланди є першою неангломовною країною, яка відкрила навчання англійською мовою.
  • Це одна з перших країн, де університети почали використовувати метод проблемного навчання, який допомагає створювати навчальні програми, що готують студентів до вирішення реальних завдань.
  • Групи невеликі, тому викладачі мають хороший контакт з кожним студентом.
  • Нідерланди – дружня і толерантна країна, в якій проживають представники різних націй та культур.
  • Викладачі в Нідерландах із задоволенням залишаються зі студентами після занять, допомагають їм та консультують. Більшість з них мають багаторічний досвід роботи у великих компаніях, тому під час лекцій ви дізнаєтесь не лише суху теорію, а й отримаєте багато практичних прикладів та порад.

Загалом, навчання в Нідерландах може бути відмінним вибором для тих, хто шукає високоякісну освіту в міжнародному середовищі.


Читати також