Не лише піца: які страви можна замовити з доставкою?

Не лише піца: які страви можна замовити з доставкою?

Якщо не хочеться готувати, страви з улюбленого ресторану — ідеальний вибір! А якщо бажаєте смакувати ними, не виходячи з дому, пам’ятайте про те, що доставка їжі у Львові працює без вихідних. Про те, які страви можна замовити з доставкою окрім піци, скільки це коштує та де шукати вигідні акції, поговоримо в нашій статті.

Обираємо їжу з доставкою

Кафе та ресторани у Львові готують та доставляють:

  • Пасту. Традиційна італійська страва смакує ідеально в меню львівських кафе та ресторанів. Ви можете замовити як класичні Карбонару та Болоньєзе, так і авторські пасти від шефів.
  • Салати — здорові, смачні, збалансовані. Чудовий варіант для тих, хто бажає поїсти не лише смачно, а й корисно.
  • Десерти. Приготовані з натуральних інгредієнтів, можуть бути не лише смачними, але й корисними. Вони дають заряд енергії, покращують настрій, а також можуть бути джерелом вітамінів, мінералів та клітковини.

    Але важливо пам'ятати про помірність та віддавати перевагу десертам з цілісних продуктів, таких як фрукти, ягоди, горіхи та чорний шоколад.

Багато ресторанів пропонують доставку сніданків у першій половині дня. На вибір доступні легкі сніданки — наприклад, сирники. 

Перевагами доставки є:

  • Можливість замовити їжу з будь-якого місця, де є доступ до мережі, без потреби виходити з дому або офісу.
  • Широкий вибір страв та ресторанів, з якими працює сервіс доставки, дозволяє знайти щось смачненьке на будь-який смак та бюджет.
  • Деякі сервіси доставки пропонують промокоди, знижки та програми лояльності, які дозволяють зекономити гроші при замовленні їжі.
  • Багато сервісів доставки їжі працюють цілодобово, що дозволяє замовляти їжу навіть вночі або в непередбачуваний час.

Відсутність необхідності стояти в черзі або чекати приготування їжі у ресторані дозволяє заощадити час. Відпочивайте та насолоджуйтеся, поки кур’єр везе страви для вас!

Скільки коштує доставка їжі?

Стандартна практика для багатьох ресторанів — безкоштовна доставка при замовленні на певну суму. Наприклад, ресторан Emily безкоштовно привезе страви, якщо ви замовите на 350 грн. 

Час доставки з львівських ресторанів залежить від того, де ви мешкаєте, та як далеко від вас знаходиться конкретний ресторан. Як правило, чекати доводиться не довше, ніж 30-60 хв (в межах міста). Якщо ж ви замовляєте їжу за межі міста, очікувати доведеться довше: до 1,5-2 годин. 

І наостанок: про акції. Більшість закладів нашого міста пропонують різноманітні бонуси, знижки для клієнтів. Наприклад, подарунки до замовлення, знижки на самовивіз та багато іншого. Замовляючи страви через сайт ресторану, ви можете ознайомитися з розділом “Акції” та дізнатися, які саме варіанти має конкретний заклад. 


Читати також