Гурт Відчай презентує новий трек «Завтра не існує» з Alice Change

Гурт Відчай презентує новий трек «Завтра не існує» з Alice Change

Гурт "Відчай" та Alice Change добре відомі на українській рок-сцені, і їхня нова колаборація обіцяє стати справжнім хітом.

Це перший сингл з їхнього довгоочікуваного альбому «Виворіт», над яким музиканти працювали протягом останнього року разом із командою лейблу GK MUSIC та товаришем «Саня Шина». У треку "Завтра не існує" гурт "Відчай" задає депресивний настрій, відображаючи глибокі емоції та роздуми, а неймовірний пробивний вокал Alice Change доповнює цю картину, створюючи потужний музичний коктейль.

"Фраза «Завтра не існує», яку я почув у супермаркеті об 11 вечора після роботи, миттєво зачепила мене. Вона здавалася такою простою, але водночас дуже сильно відображала мій емоційний стан тоді й зараз. У цій пісні я намагався передати все розчарування, гнів на себе чи обставини, мою постійну втому та брак часу. Я дуже вдячний Alice Change, вона не лише доповнила композицію своїми неймовірними вокальними даними, а й додала більше контрасту і іншого погляду на ті ж самі речі у тексті", - розповів фронтмен гурту.

"Завтра не існує" вже викликає великий інтерес у шанувальників, а вихід альбому «Виворіт» очікується з нетерпінням.


Читати також