11.07.2024
Культурна країна
eye 108

Бібліотека-філія №10 Олександрійської міської ЦБС шукає дарувальників

Бібліотека-філія №10 Олександрійської  міської ЦБС

Бібліотека-філія №10 ОМЦБС є невід’ємною частиною інформаційної структури Олександрійської міської територіальної громади. Забезпечує жителів, зокрема мікрорайонів «Перемога» та «Байдаківський» м. Олександрії, комфортним бібліотечно-бібліографічним обслуговуванням, доступом до мережі Інтернет, послугами відділу бібліотеки Інтернет-центр: ксерокопіюванням, роздруком, скануванням, відправкою документів електронною поштою тощо.  

Працівники бібліотеки співпрацюють з ЗДО №8, ЗДО №28, Дитячим будинком «Джерело життя», Ліцеєм №10 Олександрійської міської ради. Бібліотекарі проводять цікаві масові заходи, вуличні акції, творчі заходи з особистісного розвитку, зокрема щотижневі майстеркласи та заняття гуртка 3D-моделювання. Створюють власну друковану продукцію: інформаційні буклети, різнотематичні пам’ятки згідно знаменних та пам’ятних дат в Україні та світі.

Наша бібліотека є офіційним хабом Цифрової освіти. Проводимо користувачам індивідуальні та групові заняття з цифрової грамотності, надаємо консультації на різні теми, наприклад, «Смартфон для новачків», «Реєстрація на електронній пошті», «Створення аканту в соцмережах» та інше.

У ці непрості часи, коли триває повномасштабна війна росії проти України, ми долучаємось до практичної допомоги військовим та підрозділам територіальної оборони. Зокрема, брали участь у плетінні маскувальних сіток, допомагали у зборі продуктів та засобів особистої гігієни захисникам, донатимо на військові потреби ЗСУ.

Бібліотека-філія №10 Олександрійської  міської ЦБС

Наша бібліотека потребує художні твори сучасних українських та зарубіжних авторів, які користуються у наших читачів великим попитом, та твори, які вивчають учні по шкільній програмі НУШ.

Книги, які потрібні для поповнення фонду бібліотеці-філії №10 ОМЦБС:

  1. Вишебаба Павло «Марсіани», «Незламній».
  2. Бойн Джон «Хлопчик у смугастій піжамі».
  3. Малетич Наталія «Щоденник Ельфа».
  4. Пономаренко Любов «Гер переможений»
  5. Денисенко Лариса «Книжка заборон і таємниць», «Як Шуша познайомився з Гагою».
  6. Полтава Леонід «Маленький дзвонар із Конотопу».
  7. Говальд Анна «35 кіло надії».
  8. Гір Керстін «Рубінова рука».
  9. Парр Марія «Вафельне серце».
  10. Старк Ульф «Маленька книжка про любов»
  11. Функе Корнелія «Чорнильна смерть», «Чорнильне серце», «Лабіринт Фавна».
  12. Сливинський Остап «Поміж сирен. Нові вірші війни».
  13. Талан Світлана «Її вишиване життя», «Коли минуле попереду», «Осіння весна», «Душа Ніколь», «Сафарі на щастя», «Матусин оберіг», «Чекаю на тебе, тату», « Просто гра», «Букет улюблених квітів», «Я захищу тебе» та ін.
  14. Калина Оксана «Батерфляй», «Довга дорога додому», «Повість про останню любов», «Пригоди Джозефіни», «Про життя», «Янголи не сплять»,  «Любава».
  15. Фіалко Ніна «Коли брати стають ворогами», «Примарне щастя», «Новітня війна», «Сила жіночої любові» (продовження книги «Повертайтесь журавлі додому»), «Родинні гріхи».
  16. Люко Дашвар «#Галябезголови», «Спадок».
  17. Кокотюха Андрій «Гімназист і Чорна Рука», «Довга комендантська година», «Небезпечна спадщина», «Бешкетні тролі з будинку «Вау!»

Бібліотека знаходиться в м. Олександрія за адресою: пров. Б. Білого, буд.6. Поштовий індекс - 28006. Робочий номер бібліотеки: +380982896005.

Електронна адреса: pobeda1028006@gmail.com

Посилання на сторінку бібліотеки-філії №10 Олександрійської МЦБС у Facebook: https://www.facebook.com/groups/183015048788040 

Читати також


up