Бібліотека-філія №8 для юнацтва Олександрійської МЦБС шукає дарувальників

Бібліотека-філія №8 для юнацтва Олександрійської МЦБС

Вітаємо, шановні спонсори / дарувальники / меценати!

Бібліотека-філія № 8 для юнацтва Олександрійської міської централізованої бібліотечної системи – важливий культурний та освітній центр для молоді. Працівники бібліотеки постійно проводять різноманітні соціокультурні заходи, заняття з цифрової грамотності, майстер-класи для дітей, молоді та дорослих.

Читання якісної літератури відіграє ключову роль у навчанні, особистісному зростанні та розвитку критичного мислення молодого покоління. Саме тому так важливо, щоб у бібліотеці були книги, які допоможуть юнакам та дівчатам знайти відповіді на питання, що їх хвилюють, зрозуміти свої емоції та почуття, а також розвинути навички, необхідні для успішного життя в сучасному суспільстві.

Бібліотека-філія №8 для юнацтва Олександрійської МЦБС

Працівники бібліотеки звертаються з проханням про допомогу в поповненні бібліотечних фондів новою україномовною літературою. Є потреба в книгах сучасних українських та зарубіжних авторів, програмових творах з нової шкільної програми для
7–11 класів, галузевій літературі (особливо з психології, саморозвитку та особистісного зростання).

Крім того, у бібліотеці для юнацтва діє клуб знавців рідного слова «Мова єднання», тому є необхідність у книгах з вивчення української мови.

Завдяки підтримці ми зможемо розширити бібліотечний фонд та запропонувати молоді ще більше можливостей для читання та саморозвитку. Ми щиро віримо, що разом зможемо зробити світ кращим, надаючи нашій молоді доступ до якісної літератури та знань.

Заздалегідь дякуємо за увагу до нашого звернення та сподіваємося на плідну співпрацю!

Адреса електронної пошти: ubolex8@gmail.com

Сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/UnackaBibliotekaMOleksandria

Читати також


up