Бібліотека-філія № 7 Кам’янець-Подільської МЦБС шукає дарувальників

Бібліотека-філія № 7 Кам’янець-Подільської МЦБС

Бібліотека-філія № 7 Кам’янець-Подільської МЦБС обслуговує жителів міста різної вікової категорії та створює всі умови для спілкування їх з книгою. Обслуговує користувачів різного віку - школярів шкіл № 7, 17, 10, студентів, які навчаються у вузах нашого міста. 

Місія бібліотеки – надати кожному доступ до книги й інформації для здобуття знань і духовного збагачення або для втіхи та розваги.

Приділяють увагу в бібліотеці і творчо обдарованим дітям. В читальному залі 1-4 класів діє творча майстерня «Читай. Думай. Твори».

У стінах бібліотеки проводяться різноманітні конкурси, вікторини, зустрічі із цікавими людьми. Бібліотека завжди бере участь у всеукраїнський, обласних, міських конкурсах та проєктах. Влітку на дворових майданчиках та у парку відпочинку для мешканців мікрорайону Жовтневий проводяться святкові розваги та вуличні акції.

У бібліотеці працюють 5 працівників.

Проте фонд бібліотека бажав би бути кращим, через брак фінансування ми не можемо забезпечити наших читачів достатньою кількістю новими книгами, які користуються попитом і є актуальними.

Бібліотека має потребу у книгах для різної вікової категорії - як дитячої, підліткової, так і дорослої. Тому ми дуже будемо вдячні за книги сучасних українських та зарубіжних авторів (детективи, жіночі романи, історичні романи, книги для дітей, енциклопедії).

Бібліотека-філія № 7 Кам’янець-Подільської МЦБС

Електронна адреса:  biblioteka-7@ukr.net

Сторінка бібліотеки у Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100079610559213

Читати також


up