Бібліотека-філія села Варяж КУ «Публічна бібліотека Сокальської міської ради Львівської області» шукає дарувальників

Бібліотека-філія села Варяж КУ «Публічна бібліотека Сокальської міської ради Львівської області».

Книжковий фонд бібліотеки 2667 примірників, бібліотечне обслуговування отримують близько 500 користувачів різних вікових категорій: дошкільники, школярі, юнацтво, молодь, пенсіонери. Варязька сільська бібліотека – це не лише книгозбірня. Це інформаційний центр громади, офіційний хаб цифрової освіти, простір для молоді та дітей, тут  проходять інформаційні, навчальні, дозвілеві та творчі заходи.

Найважливішим пріоритетом у роботі бібліотек є національно-патріотичне виховання дітей та молоді, формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, української мови, Батьківщини, нації. Патріотичне виховання тут проходить через комплекс заходів: історичні години, патріотичні читання, дні пам’яті, літературно-музичні вечори, перегляди історичної літератури.

Бібліотека-філія села Варяж

Поруч із книгами бібліотека пропонує своїм користувачам віртуальні виставки, онлайн-презентації, тематичні полиці та книжкові експозиції для різних вікових категорій і найрізноманітніших смаків читачів.

У бібліотеці діє творча майстерня, де діти мають можливість розвивати свої творчі здібності, комунікувати, демонструвати власні досягнення. А також у нашій бібліотеці є чимало настільних ігор, в які можна грати в компанії друзів або навіть в колі сім’ї. Це хороший спосіб відірвати дітей від екрану і замінити віртуальні розваги на захопливу гру.

Щоб наша бібліотека ще краще розвивалася та обслуговувала більше користувачів, їй потрібні нові книги як для молодших школярів, так і для підлітків, а також література, яку вивчають по шкільній програмі. Для старших користувачів бібліотеки потрібні книги сучасних українських та зарубіжних авторів.

Адреса електронної пошти: varyazhbiblioteka44@gmail.com

Посилання на сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064073651135

Читати також


up