КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради шукає дарувальників

КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради

Комунальний заклад «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради.

Наша бібліотека обслуговує 1750 користувачів, фонд бібліотеки є універсальним і нараховує близько 20 000 примірників видань на традиційних та електронних носіях інформації. Нещодавно ми зареєструвалися як Хаб цифрової освіти «ІТ-кроки», оскільки в центрі уваги бібліотекарів запити та інтереси кожного відвідувача і користувача.

Для розкриття змісту книжкового фонду в бібліотеці оформляються різні за формою і тематикою книжкові виставки, викладки літератури, тематичні полички «Читай українське, читай українською», «Хай мудрість книг об’єднує родину», «Візерунки душі української», «Україна читає – перемогу наближає», «Від народної скарбниці відвертатись не годиться» тощо.

КЗ «Центральна бібліотека» Олександрівської селищної ради

Різноманітні заходи, акції, майстеркласи, які проводить бібліотека, висвітлені на сторінках  вебсайту https://sites.google.com/site/oleksbib/, а також у блозі «ЗаписничOk» http://alexandrlib.blogspot.com/ та на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100079707687895 .

Книгозбірня не завжди здатна задовольнити потреби читачів через недостатню кількість нових видань українською мовою як художнього, так і галузевого напрямку, адже фонд бібліотеки застарілий. Тому нам дуже потрібна підтримка спонсорів і меценатів.

Найчастіше користувачі запитують книги В. Шкляра, М. Матіос, Люко Дашвар, І. Роздобудько, О. Саліпи, А. Кокотюхи, В. Лиса, Н. Гуменюк, Н. Фіалко, С. Талан, С. Джіо, А. Мартен-Люган, К. Гувер, Т. Геррітсен тощо

Електронна адреса: olexmalva@ukr.net

Сторінка на фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100079707687895

Читати також


up