Співачка YALLA випустила новий хіт «Дура», який лікує розбиті серця

Співачка YALLA випустила новий хіт «Дура», який лікує розбиті серця

Яка ж я дура! — напевно, цю фразу казала кожна дівчина, яка зрозуміла, що витратила час, сили та кохання на людину та стосунки, які того не варті.

Саме про це новий хіт від юної співачки YALLA, яка співає про проблеми, які добре відомі кожному.

Під псевдонімом YALLA виступає співачка Софія, чий вокал робить пісні проекту  впізнаваними з першого звучання. Крім неї, за музику та слова хітів відповідають відомий музичний продюсер Дмитро Сисоєв, автор та аранжувальник Євген Запотеєв.

У каталозі артистки є вже два успішних ЕР - «Не скучила» та «Останній Онлайн». Але саме сингл “Дура” є тим самим треком, який може зробити співачку наступною суперзіркою.

«Дура» — автобіографічна пісня, присвячена реальному хлопцю: «Це про ситуацію в стилі: коли сказала йому  «прощавай», забудь мене і літай, на цьому все, крапка в цій історії. Нарешті почала себе відчувати живою, але ненадовго. Чому? Тому що зрозуміла, хай там що, все знову йде по колу. І грію твоє крижане серце знову. І  я досі, досі тебе люблю «Дура», — розповідає Софія.

Хіт, ідеально підійде для тих, хто однаково любить взривний рок та запальний поп та демонструє кращі елементи музики 2000-х та сучасний саунд. Але цінність треку саме в його ліриці, яка допоможе у складні часи будь-якій дівчині: «Це дуже розповсюджена ситуація. «Дура» — це історія про те як розірвала відносини  з хлопцем, знову повертається до цих відносин. Навіть, коли ти вже йому не віриш и не довіряєш», — пояснює Софія.

Трек має також терапевтичне значення. Після прослуховування, ви знову усвідомите, що навіть після розриву в відносинах не треба боятися показати свої почуття. Не треба боятися кохання та своїх емоцій, якими б вони не були. Але це все проходить на стадії майже горя, коли розчарування в коханні, приходить розуміння того, що кохання ще не пройшло і що це треба донести це колишньому.

Читати також


up