09.08.2024
Культурна країна
eye 706

Кривушівська сільська бібліотека шукає дарувальників

Кривушівська сільська бібліотека

Знаходиться в приміщенні Кривушівського сільського клубу.

Запорукою позитивного іміджу бібліотеки є добре сформований книжковий фонд, який складає 4100 книг, але потребує оновлення сучасною українською літературою. Послугами бібліотеки користуються 350 користувачів.

Головною метою діяльності бібліотеки є популяризація книг серед населення, допомога у задоволенні читацьких інтересів, потреб, запитів. Бібліотека постійно та успішно проводить акцію «Подаруй бібліотеці книгу», що незначно поповнює книжковий фонд. Для потреб користувачів бібліотека надає безкоштовний доступ до інтернету, сприяє розвитку освіти та самоосвіти.

Кривушівська сільська бібліотека

З метою розкриття бібліотечних фондів у бібліотеці створені постійно діючі книжкові виставки: Не забудь, Україно. Кобзареве слово. Барви рідної мови Сучасні митці українського слова, Україна єдина – Україна це ми, Полтавщина – наш чарівний край, Казка збирає друзів.

Важливою складовою діяльності бібліотеки є організація та проведення цікавих, різноманітних за тематикою, формами заходи. Оскільки зараз військовий час, коштів недостатньо на книги українських сучасних письменників, яких у нас бракує. А нашим користувачам вони дуже необхідні.

Книги, які потрібні бібліотеці:

Д. Гнатко, С. Талан, Г. Ткаченко, І. Феофанова, Г. Вдовиченко, Люко Дашвар, В. Лис, О. Кузів.

e-mail: chemeris.ludmila@gmail.com

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089573030666

Читати також


up