«Теплиці для помідорів» Микола Макаренко. Видавництво 21

«Теплиці для помідорів» Микола Макаренко. Видавництво 21

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У «Видавництві 21» триває передпродаж «Теплиці для помідорів» Миколи Макаренка: про що книжка та чому її важливо прочитати.

Життя не припиняє дивувати. Воно не додає проблем, не встромляє палок у колеса. Негаразди є лиш уроками, які покликані чомусь навчити. Ця книжка саме про них. Вона про сум, радість, журбу, пошуки та знахідки, мандрівки, людей, кохання, боротьбу внутрішню і зовнішню. Вона про життя, а те, як відомо, не втомлюється нас дивувати.

Микола Макаренко зазначив: «Ця книга про шлях до мрії і побудову внутрішнього фундаменту, без якого така подорож неможлива. На сторінках «Теплиці для помідорів» між філософськими смислами й розповіддю про збирання бульби на городі – відстань всього у декілька сторінок. Кожен знайде щось для себе.

Особливо цікавою буде книга для людей, які шукають власний шлях і хочуть краще почути внутрішній голос». Часом кумедно, але незмінно простими словами, автор розкриває екзистенційні питання: любов, віра, сенс життя.

Від 23 серпня до 17 вересня на сайті видавництва триватиме передпродаж книжки за акційною ціною 340 грн (замість 400): ТЕПЛИЦЯ ДЛЯ ПОМІДОРІВ.

Макаренко Микола

Теплиця для помідорів / Микола Макаренко. Чернівці : Книги ХХІ, 2024. 144 с.

Довідка про автора:

МИКОЛА МАКАРЕНКО два роки життя провів у морі, працюючи судновим інженером, щоб зрозуміти, моряцтво – не його історія. У віці двадцяти шести років Микола покидає роботу і рідне містечко Снятин, що на Івано-Франківщині, у пошуках нового життя.

Нове місто, нові люди, декілька нових підробітків. Далі друга вища освіта і робота за новою спеціальністю - психологом. Пізнання себе і людей. У своїй дебютній книжці

«Теплиця для помідорів» автор розповідає про побудову внутрішнього фундаменту, користуючись найпростішими словами.

Читати також


up