Гурт AMARIIA презентує новий сингл Heart Of Stone

Гурт AMARIIA презентує новий сингл Heart Of Stone

Учасники українського «Нацвідбору Євробачення - 2022» — альтернативний метал-гурт AMARIIA презентує свій новий сингл та кліп Heart Of Stone, який поєднує привабливість та темряву у моторошно-красивій симфонії.

Heart Of Stone —  це історія про дослідження теми зради, розбитого серця і трансформації. Пісня занурює нас в емоційні наслідки того, коли тебе ранить хтось, кому було довірено твоє серце. Текст в Heart Of Stone передає яскравий образ людини, яка глибоко поранена, в результаті чого її серце стає таким же непохитним, немов камінь.

«Для мене ця пісня — казкова історія про "так звану" сніжну королеву, яка кохала, була доброю дівчиною.  Але хтось намагався привласнити її серце і не розумів, що в момент, коли він вирвав її серце з плоті, воно перетворилося на камінь. Вона стала крижаною королевою, без емоцій, непохитною», — розповідає фронтвумен гурту Марія Архіпова.

Heart Of Stone має всі шанси стати маніфестом стійкості та непохитності. Ми маємо пам’ятати, що в багатьох країнах жінка асоціюється зі слабкістю, тоді як насправді, може бути сильною та непохитною. І в той момент, коли ти завдаєш їй болю, вона може стати незламною, непереборною. Також, ми маємо не забувати, що Україна має ворога, і цей ворог намагається привласнити наші серця, нашу країну, але він не розуміє, що в цей момент наші серця перетворюються на камінь і стаємо сильнішими та непохитними.

Разом з синглом Heart Of Stone, гурт AMARIIA презентує й однойменний кліп, яким учасники гурту хочуть привернути увагу до актуальної теми: трансформації людини після важких випробувань, проблематики психологічних наслідків через прожиті травми чи особисті випробування.

«Кожен з нас проходить у житті через важкі часи, як то кожен українець, через війну, труднощі, втрати й багато іншого. Але, разом з тим, змінюється, стає загартованішим. Ми проходимо через щось важке, але знаходимо сили не зламатись, підійматися з колін, і трансформуємось. Ми вже ніколи не будемо такі як раніше, але ми проживаємо цей складний досвід, щоб йти далі», — коментує AMARIIA.

Нагадаємо, що нещодавно фронтвумен гурту Марія Архіпова презентувала сольний поп-проєкт MAR’YA разом з дебютний синглом «Знаю» та його англомовною версією — I know.

Читати також


up