Крістіна Присяжнюк презентувала мініальбом дитячих пісень «Колискові»

Крістіна Присяжнюк презентувала мініальбом дитячих пісень «Колискові»

Українська співачка Крістіна Присяжнюк презентує мініальбом авторських дитячих пісень під назвою «Колискові». Лейтмотивом усього музичного твору є прообраз матері, яка наспівує своїй дитині першу пісню. За словами виконавиці, її надихнула на створення цієї роботи одна з неймовірніших подій в житті – народження другого сина.

«Ідею створення цього альбому я «виношувала» близько року. Про це вперше почула від своєї подруги, яка також молода мама, чи не хочу я заспівати колискові. Згодом командою ми також обговорювали цей момент. І вже народження сина стало фінальним поштовхом до появи «Колискових», - прокоментувала Крістіна Присяжнюк. 

До альбому увійшли три пісні: «Дрімота», «Засинай» та «Люлі-Люлі». В їх основу покладені авторські тексти, які дуже швидко сприймаються та запам’ятовуються. Співачка та авторка використала як і традиційні «Баю-бай», так і пейзажі та алегорії. Основна мета колискових – заспокоїти дитину, і мелодія фортепіано та чарівний голос Крістіни Присяжнюк її досягають.

Окрім того, співачка відверто поділилася історією створення колискової «Засинай». Саме вона має особистий характер, а створила її Присяжнюк у пологовому.

«Для мене пісня «Засинай» вкрай емоційна. І під час її створення, вносячи правки та прослуховуючи знову і знову, я весь час плакала. Написала я її в пологовому, коли за станом здоров’я синочка ми мали там пробути ще три тижні. Він 10 днів був у реанімації і я не могла брати сина на руки. І ось коли вперше мені дозволили це зробити, я відчула його тепло, змогла притиснути до себе – тоді й народилася колискова «Засинай», - детально розповіла Крістіна Присяжнюк.

Загалом колискова завжди відігравала важливу роль в українській культурі. Тому Крістіна Присяжнюк як авторка та виконавиця альбому щиро вірить, що ця робота неодмінно відгукнеться суспільству. 

Читати також


up