Parfeniuk презентує анонс-трек майбутнього альбому — «Вітер»

Parfeniuk презентує анонс-трек майбутнього альбому — «Вітер»

Трендсеттер Parfeniuk презентує новий сингл “Вітер”, привідкриваючи інтригу, щодо майбутньої платівки. Саме “Вітер” - перший трек з дебютного альбому, який артист вже незабаром представить на своєму сольному концерті у Києві, а також на всіх офіційних музичних майданчиках. 

“Додав трішки осені у ваші навушники. Хотілось зробити такий меланхолійний хук, який буде пасувати під цю пору. Символічно для мене, що саме цей трек, ніби відкриває, завісу майбутнього альбому”, - ділиться Parfeniuk.

Візуалізацією нової роботи стала стильна анімація, яка передає основний меседж пісні. Love story, яку Parfeniuk, небанально малює музикою. 

“Максимально трушна пісня, яку хотілось намалювати, ніби в зошиті у клітинку, без надмірної розкоші, бо почуття не потребують особливих умов. Тому, цього разу у нас вийшла саме така відеоробота”, - коментує Parfeniuk.

Вперше новий альбом фанати артиста матимуть змогу послухати на великому сольному концерті у Києві.

Нагадуємо, 16 листопада хітмейкер Parfeniuk у столичному майданчику ORIGIN виконує свої головні хіти, а також презентує пісні в дуеті з KOLA та Wellboy. На глядачів також  чекають сюрпризи, що стосуватимуться майбутнього альбому співака. 

Слухайте сингл “Вітер” на всіх музичних майданчиках, а також, на офіційному YouTube-каналі артиста!

Читати також


up