Співачка Katarina запрем’єрила новий трек «Любов»

Співачка Katarina запрем’єрила новий трек «Любов»

Новий трек співачки «Любов» занурює слухачів у глибину емоцій, пов’язаних із розлученням, самоусвідомленням та зростанням. Пісня про те, як для кожної жінки важливо віднайти себе по-новому після розриву у стосунках. 

Артистка щиро ділиться своїми переживаннями, передаючи відчуття втрати та надії на новий початок, спонукаючи слухачів переосмислити своє ставлення до кохання та відпустити минуле. Вважає, що коли жінка розлучається зі своїм коханням, то вона проходить довгий і тернистий шлях у пошуку нової себе. І які б їй доля не ставила перепони, вона все одно йде до своєї мети, щоб зрозуміти та бути ближчою до себе. 

"«Любов» — це емоційна та щира пісня, що робить її ідеальною для кожного, хто переживав розставання, але знайшли себе і усвідомили свою цінність! Адже розрив — це не кінець, а новий початок", — впевнена співачка.

Katarina — українська артистка, яка співає з 11 років та не уявляє свого життя без музики. Вона співає про себе, власний досвід та свої емоції. Дебютний трек співачки “Рай де?” зібрав резонансні думки та одразу потрапив в тренди YouTube.

"Моє життя належить музиці, оскільки без неї я не можу повністю дихати. Був час, коли я відпустила свою мрію і зайнялася іншим, і це був найжахливіший період у моєму житті", — щиро зізнається артистка.

Читати також


up