21.10.2024
Розваги
eye 511

Новини музики за тиждень. 20 жовтня 2024

Новини музики за тиждень. 20.10.2024. Дайджест музичних новин

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Рінго Старр випустив кантрі-трек Time on My Hands і анонсував альбом Look Up

Рінго Старр поділився кантрі-треком "Time on My Hands". Це перший сингл з нового альбому музиканта Look Up, реліз якого відбудеться 10 січня 2025 року.
Одним із авторів пісні виступив Ті-Боун Бернетт , колишній гітарист Боба Ділана та відомий продюсер: Бернетт доклав руку до альбомів Роберта Планта, Роя Орбісона, Елтона Джона та інших зірок. Рінго Старр випадково зустрівся з Бернеттом 2022-го і попросив його написати пісню. Ось що розповів Старр:

«Я завжди любив кантрі-музику. І коли я попросив Ті-Боуна написати мені пісню, то навіть не думав, що це буде кантрі-пісня. Але, звісно, ​​вийшло так. І вийшло чудово».

Софі Елліс-Бекстор поділилася танцювальним треком «Freedom of the Night»

Софі Елліс-Бекстор опублікувала диско-поп-трек "Freedom of the Night". Це її перший сольний сингл 2024-го – і, можливо, перший сингл із наступного альбому.
Ось що Софі Елліс-Бекстор розповіла про пісню:

«Мені завжди була потрібна музика, щоб переналаштуватися. Freedom of the Night – саме про це почуття. Про музику як форму звільнення і трохи про гедонізм. Мені завжди була потрібна ця енергія, і я знаю, що не одна така. Як кажуть у пісні, іноді треба піддатися своїм бажанням».

Пісні One Direction злетіли в чартах після смерті Ліама Пейна

Після смерті учасника One Direction Ліама Пейна хіти гурту повернулися до топів стрbмінгів. В даний час до топ-200 світового Spotify входять десять пісень гурту.
Минулої доби «Night Changes» з альбому «Four» (2014) прослухали 4,65 млн разів – вона посідає шосте місце в міжнародному Spotify-чарті. Друга за популярністю пісня One Direction - "Story of My Life" з альбому "Midnight Memories" (2013), вона розташувалася на 11-му рядку з 3,99 млн прослуховувань. "What Makes You Beautiful" з альбому "Up All Night" (2011) за добу прослухали 2,65 млн разів, зараз трек знаходиться на 29-й позиції.

Розе з Blackpink та Бруно Марс влаштовують рок-н-рол у кліпі «Apt»

Вийшла спільна пісня Розе з Blackpink та Бруно Марса – «Apt». Музиканти також показали кліп, де вони з'явилися у рок-н-рольних образах, пофліртували один з одним і навіть зіграли на барабанах.
За словами Розе, пісня "Apt" натхненна однойменною корейською алкогольною грою, в яку вона грає вдома з друзями. Ось що ще сказала виконавиця:

Якось увечері я навчила свою команду цій грі. Всі були зачаровані, особливо коли я почала скандувати. Ми пограли, і я сказала, що із цього варто зробити пісню. Після того, як до треку приєднався Бруно Марс, все стало історією.

Kiss of Life зустрічаються із самими собою у кліпі «Get Loud»

Kiss of Life представили EP "Lose Yourself" і показали кліп на великий сингл "Get Loud". У цьому гламурному відео учасниці гурту танцюють у різних шикарних локаціях і навіть влаштовують танцювальний баттл із самими собою.
У ролику Get Loud також використовуються теми паралельних всесвітів і двійників. А кульмінаційна сцена із конфетті символізує момент самопізнання. Відео вже переглянули 2,6 млн осіб і воно вибилося у топ-30 трендів YouTube. За звучанням же «Get Loud» – суміш хіп-хопових ритмів та виразних гітарних партій. Белль, учасниця Kiss of Life, виступила одним із співавторів треку. За її словами, до створення Get Loud також доклали руку талановиті продюсери. Вони допомогли Kiss of Life записати трек, що відбиває саму суть групи.

Белль із Kiss of Life також розповіла, що альбом «Lose Yourself» «відбиває шлях артистів, які йдуть до своєї мрії».

«Це може здатися дивним, але він [альбом] показує, наскільки захоплюючим та професійним може бути цей шлях».

Читати також


up