20.10.2024
Розваги
eye 520

Нові фільми, які вже можна дивитися онлайн. 20.10.2024

Новинки кіно 2024. Что смотреть в интернете онлайн. 20 жовтня 2024 року

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Пастка / Trap

Чоловік приводить 12-річну доньку на концерт висхідної поп-зірки і зауважує, що довкола надто багато поліцейських. Розговоривши продавця мерча, він з'ясовує, що цей захід — пастка для серійного вбивці, який давно розшукується.

Дедпул і Росомаха / Deadpool & Wolverine

Вейд Вілсон потрапляє в організацію «Управління часовими змінами», що змушує його повернутися до свого альтер-его Дедпула і змінити історію за допомогою Росомахи.

Бордерлендз / Borderlands

Ліліт, одна з найвідоміших мисливців за головами у Всесвіті, терпіти не може дві речі: Пандору - свою рідну планету, і Атласу - рідкісного покидьку і впливового бандита. І все ж їй доведеться мати справу і з тим, і з іншим: вирушивши на пошуки дочки Атласа на Пандору, вона об'єднується з іншими шукачами пригод. Разом ці далеко не герої повинні битися з інопланетною расою, жорстокими мисливцями, розкрити один із найстрашніших секретів планети і, на додачу, врятувати світ від зла. Якщо хтось і здатний все це провернути зі стилем, то вони.

Проект «Тиша» / Talchul: peurojekteu sailleonseu / Talchul: Project Silence

Через сильний туман на протяжному мосту в аеропорт Інчхон відбувається аварія за участю безлічі автомобілів. Служби порятунку не можуть швидко дістатися місця події, до того ж з фургона, що перевозив їх, на волю вириваються створені в рамках секретного проекту собаки-вбивці. Громадянам доведеться виживати самотужки.

Брати / Freres

1948 рік. Двоє маленьких братів 5 та 7 років, кинуті своєю матір'ю, тікають у ліс. 7 довгих років вони проводять одні в дикій природі без допомоги, розраховуючи лише на власні сили. Через десять років, коли один із братів безслідно зникає, тільки другий знає, де його шукати.

Побачення з монстром / Woman of the Hour

У пошуках своєї другої половинки Шеріл Бредшоу вирушає на популярне телешоу «Гра у побачення». Її обранцем стає дотепний та харизматичний холостяк Родні Алькала. Але за його чарівною зовнішністю ховається смертельно небезпечний секрет: Родні — холоднокровний серійний убивця та психопат, готовий на все.

Мадам де Севіньє / Madame de Sevigne

Маркіза де Севіньє прагне зробити свою дочку блискучою та незалежною, але контроль над нею призводить до зворотного результату. Щоб заглушити тугу, викликану розлукою, Марі де Севіньє почала листування, яке й обезсмертило її ім'я.

Лі / Lee

Історія десятиліття з життя колишньої американської моделі Лі Міллер, яка зійшла з обкладинки Vogue та стала військовою кореспонденткою. Жінка вирушає на передову під час Другої світової війни, щоб зробити репортаж із гарячих точок. Завдяки своєму таланту і неприборканій завзятості Міллер зробила одні з найбільш вражаючих кадрів, що зафіксували жахи війни, включаючи знаменитий автопортрет у ванні Гітлера. Але відчайдушна жага правди коштувала Лі її особистих травм, пов'язаних з таємницями, закопаними глибоко в дитинстві. «Лі» — біографічна драма про Лі Міллер, модель з обкладинки модних журналів, яка стала однією з найвідоміших військових фотожурналісток часів Другої світової. Головні ролі у фільмі зіграли Кейт Вінслет, Александр Скашґорд, Андреа Райзборо, Маріон Котіяр та інші.

Брати / Brothers

Два брати-близнюки-злочинці, один з яких намагається виправитися, вирушають у небезпечну подорож з пограбуванням. Зіткнувшись із юридичними проблемами, перестрілками та сімейними драмами, вони повинні примирити свої розбіжності, перш ніж їхня місія призведе до самознищення.

Читати також


up