Florence and the Machine виконали нові пісні «Girls Against God» і «Free»

Florence and the Machine. Нові пісні та новий альбом

Вони будуть в альбомі «Dance Fever», який вийде у травні.

На концерті в Ньюкаслі гурт Florence and the Machine виконав пісні з майбутнього альбому «Dance Fever». У сетліст увійшли як вже відомі сингли «King» та «Heaven Is Here», так і пісні «Girls Against God» та «Free», які поки що офіційно не видавалися.
Виступ у Ньюкаслі став першим концертом Florence and the Machine за два з половиною роки.


Пісня «Girls Against God» розповідає про період пандемії, коли вокалістка гурту Флоренс Велч сумнівалася, чи вдасться їй знову виступати:

«У той час я не була впевнена, що вони [концерти] повернуться... Я написала кумедну пісню, бо подумала: "Ніби Богові є справа до того, що я божевільна". Це пісня про протистояння его артиста проти реальності, де він відчуває повну незначність».

За словами Велч, у пісні "Girls Against God" присутня "велика карантинна енергія". Співавтором треку виступив Джек Антонофф, який також приклав руку до пісні «King», лід-синглу з нового альбому, та композиції «Free», яка теж прозвучала на концерті.

Альбом "Dance Fever" вийде 13 травня. Він стане першою студійною роботою Florence and the Machine за чотири роки – їхня остання на сьогодні платівка «High As Hope» виходила у 2018-му. Крім Джека Антоноффа, у записі матеріалу взяв участь фронтмен Glass Animals Дейв Бейлі та англійський продюсер Kid Harpoon, відомий у співпраці з Гаррі Стайлсом.

Нагадаємо, нещодавна Флоренс Велч опублікувала твіт, у якому закликала допомогти українцям.


Читати також