09-04-2022 Новини у світі 4856

Селін Діон закликала людей допомагати біженцям з України

Селін Діон та Україна

Співачка приєдналася до зірок, які підтримали український народ у цей нелегкий час і закликала надавати фінансову допомогу біженцям, які залишили свої будинки, рятуючись від російської агресії.

«Я #StandUpForUkraine і звертаюся до всіх світових лідерів: ми потребуємо вас більше, ніж будь-коли. Відповісти на заклик усім: активістам, адвокатам, волонтерам, які працювали, щоби підтримувати біженців з України та всього світу. Завтра ви повинні вирішити, скільки підтримки ви дасте цим людям, які були змушені покинути свої будинки, свою країну, коханих. Прошу, підтримуйте цих біженців скрізь і давайте їм фінансову підтримку, скільки можете. Спасибі!" — заявляє популярна співачка.

Вона закликала всіх, хто може, підтримувати українських біженців скрізь та надавати їм фінансову підтримку.

Заклик Діон став частиною глобального флешмобу Stand Up for Ukraine, створеного організацією Global Citizen для допомоги українцям. Його мета — зібрати кошти для подолання гуманітарної кризи України. В онлайн-мітингу також взяли участь Måneskin, Елтон Джон, Еллен Дедженерес, U2, Х’ю Джекман, Кеті Перрі та інші знаменитості. Усі вони попросили небайдужих допомагати українцям.


Читати також