Людині потрібна Свобода: ANGELINA BUKOVSKA презентує глибокий за сенсом сингл «Такі близькі»

Такі близькі пісня

Співачка ANGELINA BUKOVSKA презентує новий українськомовний сингл «Такі близькі» — дивна суміш прив’язаності та безсилля, яка інколи переходить на стадію істеричного сміху та танцю. 

Пісня «Такі близькі» — це про безсилля, яке зароджене через прив'язаність, з яким потрібно попрощатись. В безсиллі народжуються нові звички, рішення, які в спокійному стані ти б не зміг прийняти. 

«Ми не говоримо зараз про прив'язаність чоловіка і жінки, це щось глобальніше. Прив'язаність до брата, до сестри, до місяця в якому ти народився, до щоденних звичок, без яких тобі важко жити. Та суть одна! Свобода - ось, що потрібно людині! Свобода думок, свобода тіла, свобода душі», — коментує ANGELINA BUKOVSKA.

Людина від безсилля найбезпечніше відчуває себе в позі ембріона. Прив'язаність ні до чого хорошого не приводить і завжди має блідий окрас. Єдиний вихід - відчинити двері та піти, не озираючись, не жалкуючи та не боячись. Єдиний вихід - сепарація.

Нагадаємо, нещодавно ANGELINA BUKOVSKA презентувала сингл «Тої весни» — глибокий зв'язок трьох станів однієї людини, в якому кожна прожита хвилина разом — мистецтво. Це про тих, хто не боїться говорити «Я тебе кохаю».


Читати також