Музична шкатулка: На темному боці джазу

Український дарк-джаз

В Україні сьогодні існує не так багато гуртів, які грають дарк-джаз. Тому поява нових музикантів, що експериментують із цим жанром - це завжди подія для нашого музичного простору. І сьогодні маємо радість поділитися з вами крутим релізом від Музичної шкатулки. 

Новий альбом донецького дарк-джаз проєкту отримав назву "Ich denke über Tod und Freundschaft und den Herbst". Альбом складається із семи треків, доступний він на офіційній сторінці проєкту на Bandcamp. 

Про виконавця

"Мене звуть Володимир, мені 19 років, я незалежний музикант та поет з Донеччини. Музикою займаюся змалечку, але записувати почав лише кілька років тому. Свій проєкт веду повністю самостійно, від ідеї до реалізації. Мені подобається експериментувати з різними жанрами та створювати прості але водночас складні образи. 
Вдома, за мою любов до музики, мене іноді кличуть музичною шкатулкою, так і дісталася назва моєму проєкту."

Про альбом

"Ідею цього альбому мені підкинув ліпший друг, який, як і я, полюбляє жанр дарк-джазу.
Я вигадав, записав та підготував матеріал приблизно за 20 днів, також у цей час займався візуальним виглядом альбому. Музику записував імпровізуючи та обираючи найкращі моменти. Зображення для обкладинки та додаткових матеріалів я створював за допомогою нейромережі, та обробляв у візуальному редакторі для кращого вигляду.
Також одночасно з тим виникла легенда, ніби насправді авторами цього альбому є німецький гурт Spieluhr (укр. Музична шкатулка), а я виступаю лише у допоміжній ролі.
Найближчим часом до однієї з композицій готується кліп", —  пише про свою роботу автор проєкту.

Слідкувати за проєктом можна в Telegram

Підтримати автора фінансово можна тут.


Читати також