Виконавець GAMALIA презентує новий трек «Не моя»

Виконавець GAMALIA презентує новий трек «Не моя»

GAMALIA - молодий виконавець з міста Шостка, Сумської області, що вже з 5 років активно виступає перед публікої, демонструючи свої вокальні дані. З 2020 року працює на студії звукорежисером, допомогаючи початківцям втілювати свої мрії в музиці.

Трек "Не моя" - це трансляція розділу в житті артиста GAMALIA, яка була наповнена любов'ю, болем і переживаннями. Пісня описує нам події, в яких автор розповідає слухачам як прийняти кінець стосунків та знайти спокій з собою. Не дивлячись на досить важку емоційно тему, автору вдалося презентувати матеріал таким чином, що пісня слухається дуже легко та навіть з доброю посмішкою на вустах. Артист сподівається, що слухачі зможуть відчути емоції, які передаються в пісні і знайти підтримку в тому, що вони не самі у своєму шляху.

Артист намагається оживити непопулярний танцювальний стиль за допомогою атмосферного вокалу на фоні динамічного аранжування, тим самим розкриваючи новий звук. Трек містить чарівні мелодійні весняні інструменти, що створюють атмосферу, які слухачі прагнуть відчути саме в цей час року.

"Я більше не вірю в стосунки. Тепер мене цікавить тільки музика, тому що вона була зі мною все життя", - розповів артист.

В майбутньому GAMALIA обіцяє нам випускати треки щомісяця. Також автор повідомив, що вже плідно працює над цілісним альбомом в танцювальному стилі, який буде на всіх музичних майданчиках в травні-червні цього року.


Читати також