Благодійний фонд Сергія Притули та Міша Крупін представили пісню для збору донатів

Благодійний фонд Сергія Притули та Міша Крупін представили пісню для збору донатів

Наразі Фонд Сергія Притули проводять великий збір на FPV-дрони «Рій помсти 24/7». Мета – 130 000 000 гривень на 5000 FPV-дронів: 2500 денних та 2500 нічних.

У межах цього збору команда фонду вирішила створити пісню з промовистою назвою «Ї*ати русню 24/7».

Слова написали Сергій Притула та дизайнер фонду Олександра Вазіанова. Команда шукала виконавця, який зможе зробити цю пісню вірусом і допоможе зібрати більше донатів на FPV. Тому звернулися до автора та виконавця Міші Крупіна, відомого всіма русофобними піснями.

«На першу зустріч Міша прийшов одразу з гітарою і, награючи мотиви, запропонував зробити трек у стилі реґі. Домовимося: коли ви десь чуєте цю пісню, вас там просять «задонати на FPV і втопи русню в крові» – киньте донат на Рій помсти 24/7», – каже засновник фонду Сергій Притула.

Продюсерка проекту, комунікація Фонду Притулі Наталія Авдєєва розповідає: «З кожним збором у фонді помітили, що креативна складова повинна мотивацію донатити. Якщо люди мотивують донатити креативні збори і «танець з бубном», то ми будемо танцювати з двома».

Пісня «Ї*ати русню 24/7» про те, що ворога потрібно знищувати цілодобово. А для цього потрібно більше дронів: денних, дронів з камерою нічного бачення для роботи в сутінках та тепловізійних, якими досвідчені екіпажі працюють в глибоку ніч.

Ця пісня має на меті нагадувати людей, що не важливо, де ви знаходитесь зараз, в машинах, вдома, йдете в навушниках по вулицях — саме в цей момент вас захищають люди, яким дуже потрібні FPV-дрони на фронті.

«Ці дрони допомагають нашим захисникам звільняти нашу землю. Ці дрони вбивають наших ворогів. І забезпечення наших військових FPV-дронами – вкрай важливий внесок у цій війні, який може зробити кожен з нас. Слухайте цей трек та донатьте на FPV, до самої перемоги», – наголошує виконавець Міша Крупін.

Це вже третій збір фонду на FPV-дроні. Перший «Рій помсти» на 50 млн грн, 2 тис. дронів тривав у вересні-грудні 2023, а «Рій помсти 2.0» на 100 млн грн і 5 тис. FPV – у грудні 2023 - лютому 2024.


Читати також