Відбулася друга репетиція alyona alyona & Jerry Heil на сцені Євробачення-2024

Відбулася друга репетиція alyona alyona & Jerry Heil на сцені Євробачення-2024

У середу, 1 травня, alyona alyona & Jerry Heil провели другу репетицію на сцені Євробачення-2024. Вже 7 травня alyona alyona & Jerry Heil виступлять із піснею «Teresa & Maria» у першому півфіналі Євробачення-2024 під номером 5.

У ролику можна детальніше роздивитися один з найдраматичніших фрагментів виступу, де скерована силою вітру Jerry Heil босоніж підкорює вершину камʼяної декорації. В цей час на масштабному світлодіодному екрані позаду неї в уповільненому темпі зʼявляються спалахи, інтенсивність яких зростає, чим ближче співачка підходить до піку.

В той же день alyona alyona x Jerry Heil оголосили, що постановницею номера України на головній сцені Європи стала найвідоміша українська кліпмейкерка, дворазова номінантка премії «Ґреммі» — Таню Муіньо. Серед її портфоліо - робота зі світовими зірками Дуа Ліпа, Гаррі Стайлзом, Кеті Перрі, Дженніфер Лопес, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, Doja Cat, Семом Смітом та Ленні Кравіцом.

“Ми неймовірно раді, що режисеркою номера стала Таню. Це вчергове підкреслює ідею нашої пісні: єдність людей, єдність жінок, дів! Таню Муіньо — сильна особистість, талант, що не просто представляє Україну на міжнародній арені — вона лідер, що створює тренди. На початку нашої співпраці ми проговорили все, що болить та резонує нам в нашій пісні і вже за декілька діб почули бачення режисерки, яке вразило нас. Ми зрозуміли: це те, як ми хочемо через наш номер промовляти до світу! Єдність, сталева сила дів, віра та воля! Музика таки єднає світ, ми впевнені! І знаємо, що ця постановка зʼєднає серця по всьому світу в стремлінні до перемоги світла над темрявою!

Вона надзвичайно талановита, і те, що вона робить, є таким важливим для нас, тому що вона не тільки талановита українка, яка почала працювати в Голлівуді, але вона зробила те, чого не робив ніхто в музичній індустрії до неї, і ми так пишаємося нею. Вона частина нашої культури",розповідають артистки про співпрацю із відомою українською режисеркою  в інтервʼю Billboard.

Побачити результати можна буде вже 7 травня в прямому ефірі з Мальме.

Щодо подальших творчих планів alyona alyona & Jerry Heil розповіли, що після Євробачення планують два великих спільних концерти в Україні - у Львові 25 червня і в Києві 28 червня.

68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, відбудеться у травні у шведському місті Мальме. Півфінали Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena 7 та 9 травня, гранд-фінал конкурсу відбудеться у суботу, 11 травня.


Читати також