Ексклюзивні коментарі alyona alyona та Jerry Heil після виступу у першому півфіналі на Євробаченні-2024

Ексклюзивні коментарі alyona alyona та Jerry Heil після виступу у першому півфіналі на Євробаченні-2024

alyona alyona та Jerry Heil виступили з піснею Teresa & Maria у першому півфіналі конкурсу під номером 5 і пройшли в фінал. Постановницею виступу стала українська режисерка та номінантка на "Ґреммі" Таню Муіньо.

Після виступу співачки поділились своїми враженнями від виступу, розказали про те, як їх приймала публіка, про атмосферу на бекстейджі та чи відчувають підтримку України.

Jerry Heil: Дуже сильно. Насправді ми так заряджалися перед виходом на сцену. Ми проговорили, що зараз на нас дивиться вся Україна. Зараз всі ці люди, їх підтримка, кожна українська людина, і жінка, і діва стоять у нас за спиною. І вся їх сила, і вся їх віра і надія на перемогу і всі їх молитви - зараз з нами! Це реально дуже сильно допомагало. Ми реально це відчували. І я навіть перед виходом на сцену проговорила собі, вже стоячи на сцені, що це я роблю за Україну. І це дуже заряджає, чесно”.

alyona alyonaЯ абсолютно згодна. От прям підписуюсь під кожним словом Яни, тому що ми зібрали дів в цій команді - чоловіків і жінок, але всі вони - одночасно люди і діви. Саме їхнє українське коріння, їхнє виховання і бажання жити в мирній, незалежній, без війни Україні - продукує і диктує їм, що робити, як працювати з нами, які робити рухи, яку постановку робити, у що нас одягати. Всі ці українські бренди, які пошили для нас прекрасний одяг! Всі, хто дав нам свою енергію, поділився, підтримав, написав слова підтримки до виступу і після – це все синергетично. Тобто це не виключно я і Яна пішли і зробили це. Це зробили наші величезні команди, всі українські бренди, всі українські люди. Це зробили всі ми!

Jerry Heil: “Мені здається, що вдалось все так, як планували якісь вищі сили. Бо було дуже емоційно, ми з Альоною пережили дуже багато моментів, які могли б нас налякати перед цим, але ми це прожили і вийшли на сцену та ще раз перепрожили цю пісню. З болем - я вдарилась коліном, Альона перед цим упала.

Вчора я дуже багато читала Twitter - іноземці пишуть, що це, як молитва - молитва за світ! Мені дуже сподобався такий коментар: Це як молитва. Господь прийшов і почав співати українською”.

alyona alyona: “Я згодна. Ви знаєте, підтримка самих українців відчувається, незалежно від того, хто б там що не писав і не казав: хейт, хейт. Але ж можна серед всього поганого бачити гарне. Що я, що Яна - ми вміємо це робити. Інакше ми б просто потонули в чужому нещасті, але ми бачимо це щастя і найважливіше, що нас підтримують наші команди і підтримують наші батьки. Батьки кажуть, що через нас говорить бог, що це наші таланти. Тому ми це робимо і для нас це дуже важливо. Для нас велика честь представляти Україну і ми робимо все можливе, щоб гідно її представити”.

Про атмосферу на бекстейджі та в залі: “Ми з Яною часто говоримо про те, що це не змагання, це - літній табір. Ми прийшли всі поспівали, розспівується хтось один, інші підійшли - розспівується вже 10. Поспівали, посміялись,  обмінялись мерчем, познімали контент, попідкалували один одного і пішли репетирувати.

А в залі люди просто вибухали. Ви можете ще раз передивитись наш виступ з Яною і прям написати в коментарях на ютьюбі, чи помітили ви, коли люди кричали. Скільки разів вони кричали під час виступу, з якої гучністю. Для нас це - найбільший показник”.

Гранд-фінал конкурсу відбудеться у Мальме в суботу, 11 травня.

Цікавий факт

Україна — єдина країна на "Євробаченні", яка щоразу проходить у фінал, не тільки протягом всіх років її участі, а й загалом в історії конкурсу.

Нагадаємо, що alyona alyona & Jerry Heil планують два великих спільних концерти в Україні після повернення з Євробачення - у Львові 25 червня і в Києві 28 червня.


Читати також