Автобіографія Брітні Спірс вийшла українською

Автобіографія Брітні Спірс вийшла українською

7 травня в Україні вийшла автобіографічна книжка Брітні Спірс “Жінка в мені”. Світовий дебют мемуарів поп-ікони відбувся у жовтні 2023 року. Станом на сьогодні книга перекладена 26 мовами, стала миттєвим бестселером в багатьох країнах, було продано понад три мільйони примірників у всьому світі. «Жінка в мені» також очолила рейтинги Amazon, New York Times, виграла престижну читацьку премію Goodreads Choice Awards 2023.

Оригінальний рукопис вийшов у видавництві Gallery Books, підрозділі Simon & Schuster. Український переклад книги здійснило видавництво «Наш Формат».

Про що книга«Жінка в мені» описує шлях Спірс до слави, виклики, з якими вона зіткнулася, і її спроби звільнитися від довготривалого опікунства. У книжці Брітні відверто ділиться своєю історією від раннього дитинства до сьогодні. Розповідає про свої відносини з Крістіною Аґілерою, Раяном Ґослінґом, Майклом Джексоном і Мадонною, як вона стала обличчям Pepsi та «Жінкою року» за версією Billboard, як сім’я перетворила її на машину із заробляння грошей, через який біль довелося пройти після розриву з Джастіном Тімберлейком, чого коштувало місяцями не бачити синів — Брітні торкається навіть найтемніших сторінок своєї історії, 13 років під ув’язненням опікою батька.

Назва книги «Жінка в мені» є посиланням на текст її пісні «I'm Not a Girl, Not Yet a Woman»

Про авторку книги

Брітні Спірс – співачка, авторка пісень, акторка. Мультиплатинова поп-ікона, володарка премії «Греммі» Брітні Спірс є однією з найуспішніших і найвідоміших виконавиць в історії музики з понад 100 мільйонами проданих записів у всьому світі. У 2021 році вона була названа однією зі 100 найвпливовіших людей за версією журналу Time. Альбом Спірс “Blackout” був доданий до “Бібліотеки та архіву Залу слави рок-н-ролу” в 2012 році.

Корисна інформація про український переклад

  • Книжка містить 240 сторінок та 49 розділів.
  • Перекладачка книги – Анастасія Цимбал, яка раніше переклала на українську біографію рок-гурту Depeche Mode, мемуари фронтмена AC/DC Браяна Джонсона, а також книгу «Аушвіц. Остаточне рішення нацистів» від історика Лоренса Ріса.  
  • Як розповіли у видавництві «Наш Формат», в Україні «Жінка в мені» вийшла у двох варіантах – класичному та лімітованому (з кольоровим зрізом та надписом на ньому). Лімітоване видання ексклюзивне, його можна придбати тільки на сайті «Нашого Формату» або в книгарні видавництва на провулку Алли Горської, 5 у Києві.
  • Ціна обох варіантів книжки – 550 грн.
  • 10% з кожної реалізованої книги видавництва «Наш Формат» йде на спільні із ЗСУ проєкти, зокрема на друк професійної літератури для військових та медиків, освітню ініціативу “Військо читає”. В межах цих програм, українські військові та медики безкоштовно отримали понад 60 тисяч посібників, підручників, статутів, томів з військової медицини, світоглядну літературу. Виручені з продажів книжки «Жінка в мені» кошти також підуть на ці проєкти.

Про видавця

Наш Формат — провідне українське видавництво нонфікшн-літератури, що спеціалізується на виданні книг з військової справи, історії, бізнесу, економіки, психології, нейронаук, батьківства, лідерства, а також мемуарів та біографій. 


Читати також