Фестиваль «Зашків» 2018

Фестиваль «Зашків» 2018

Дванадцятий фестиваль “Зашків” скликає патріотів

15 – 17 червня, з нагоди 127-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця, відбудеться молодіжний фестиваль «Зашків – Джерело духу».

Захід традиційно організовують молодіжні громадські організації Львова на історичному місці – Батьківщині Євгена Коновальця у селі Зашків, Львівської області.

Цьогорічна програма обіцяє бути ще більш цікавою та насиченою. Молоді українські гурти, футбол босоніж, виступи кінологів, інтелектуальний блок, велопробіг, показові виступи та майстер-клас від клубу "Бойового гопака", кінопокази, лекції, гутірки, дискусії, майстер-класи — все це та багато іншого відбуватиметься в рамках фестивалю.

“Ключова ідея фестивалю — любов до Бога, української землі та її Героїв – як минулих, так і теперішніх. Тому, вже багато років поспіль наша мета залишається незмінною: вшанування постаті Євгена Коновальця — як символу незламності духу і чину української ідеї, формування патріотичної позиції, пропаганда здорового та активного способу життя серед молоді. Отже, запрошуємо усіх відвідати землі Євгена Коновальця, вклонитися на могилі його батьків та гідно вшанувати Героя”, — зазначає Андрій Ковальський, виконавчий директор фестивалю.

Також, організатори нагадують та наголошують, що Молодіжний фестиваль “Зашків” пропагує здоровий спосіб життя, а тому продаж, вживання, розповсюдження алкогольних та наркотичних засобів тут суворо заборонені.

Вхід вільний!

Контакти: (093) 76 82 162 Оксана.


Читати також