Гербiциди: особливості використання

Гербiциди: особливості використання

Щоб знищувати бур’яни та непотрібні рослини на полях, використовують сучасні технології, з використанням інноваційних засобів та гербіцидних комплексів. Ці препарати дозволяють очищати сільськогосподарські угіддя від різних видів бур’янів. Різні види гербіцидів зможуть обрати на ЛНЗвеб як невеликі фермерські господарства, так і аграрні холдинги.

Види гербицидів

Сучасні виробники пропонують споживачам різноманітні варіанти гербіцидів, які реалізуються у:

  • гранулах;
  • водорозчинних порошках;
  • суспензіях;
  • водяних розчинах.

Щоб ефективніше використовувати ці комплекси, необхідно дотримуватись правил їх зберігання, а також суворо дотримуватись витримувати нормативи концентрації гербіцидів при внесенні на поля.

По характеру дії гербицидні препарати класифікуються наступним чином:

  • Комплекси суцільної дії, що дозволяють знищувати всі рослини на оброблених територіях. Їх використовують навесні до посадки культур. Такі гербіциди використовують для обробки цілинних земель, які перепрофілюються під сільгоспугіддя, або для будівництва (доріг, споруд та інших об’єктів).
  • Селективні препарати, якими обробляють поля перед сівбою. Вони пригнічують ріст окремих видів шкідливих рослин, не пригнічуючи розвиток культурних посівів.
  • Системні комплекси, що використовуються для окремих типів бур’янів. Їх активні компоненти проникають у тканини рослин, що дозволяє вбивати шкідливі самосіви.
  • Контактні препарати, які пригнічують або знищують зовнішні частини рослин (листя, стебла). Але такі гербіциді не знищують коріння, що може спровокувати повторне виростання шкідників.
  • Грунтові, що допомагають формувати на полі поверхневий шар, який не дозволить рости бур’яну. Такі препарати досить безпечні для розвитку культурних сільськогосподарських рослин.

гербициды

Де придбати гербіциди?

На сайті lnzweb.com легко підібрати різні модифікації гербіцидів вітчизняних та іноземних виробників. У каталогах цього спеціалізованого інтернет ресурсу зібрані кращі зразки гербіцид них препаратів з різними характеристиками. Широкий вибір діючих комплексів та різні варіанти фасування дозволяють вибрати потрібний вид гербіциду для вирішення конкретних проблем.

Користуючись якісними, сучасними гербіцидами, аграрії можуть надійно, якісно та ефективно обробляти землі для вирощування різноманітних сільськогосподарських культур.


Читати також