Дитяча благодійна вистава

Благодійна вистава. Київський дитячий театр-студія «Kolesiko». Афіша 2020

Допоможемо дітям створити благодійну виставу!

Восени 2020 року директорка Київського дитячого театру-студії «Kolesiko» Марія Грунічева вирішила створити благодійну виставу-мюзикл «Руда сімейка» за мотивами твору «Тутта Карлсон перша і єдина, Людвіг Чотирнадцятий та інші» Яна Екхольма. Вистава буде створена і зіграна дітьми для дітей із малозабезпечених сімей, сиріт, дітей з особливими потребами, дітей учасників АТО, дітей переселенців із тимчасово окупованих територій.

Коли дорослі у розпачі від турбулентностей 2020 року, діти розпочинають новий унікальний проєкт для інших дітей. Маленькі актори дитячого театру–студії «Kolesiko» за підтримкою Українського Культурного Фонду, за допомогою платформи «Спільнокошт» створюють унікальний проєкт – благодійну виставу, прем’єра якої відбудеться наступного року.

Щоб проєкт відбувся не вистачає лише 75000 гривень. Створенню благодійного проєкта можна допомогти коштами до 15 січня 2021 року. Фондувати за посиланням на сайт «Спільнокошт» https://biggggidea.com/project/blagodijna-vistava-myuzikl-ruda-simejka/

Допоможемо разом дітям зібрати кошти!

Додаткова інформація:

Київський дитячий театр-студія «Kolesiko» створений у 2012 році. Сьогодні у театрі-студії працює 10 дитячих колективів, які вивчають акторську майстерність, основи вокалу, пластику.

Цілями театру-студії є виховання дитини через залучення до театрального мистецтва, створення творчого простору, в якому органічно співіснують діти різного віку, розвиток пластичних і мовних даних дітей, уяви, фантазії, пам'яті.

За 8 років театром-студією здійснено більше 25 вистав. Разом з австрійським та німецьким посольством створено 2 постановки, що були представлені в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» та в театрі. Театр-студія «Kolesiko» постійно бере участь у театральних фестивалях. Вихованці студії грають у 6 виставах Київського академічного театру «Колесо».


Читати також