Постачальник медичного обладнання

медичне обладнання

Зміст статті:

  • Вступ
  • Компанія RH презентує вигідну пропозицію співпраці

Роль якісного обладнання в медичній практиці завжди була ключовою: постановка правильного і точного діагнозу, диференційна діагностика, контроль лікування, підтримка життєдіяльності пацієнта, проведення терапевтичних і хірургічний маніпуляцій - це не повний список всіх потреб сучасної медицини.

І щоб бути впевненим в обраних пристроях, необхідно вибирати тільки надійних і перевірених досвідом постачальників. Одним з них є компанія RH, яка поставляє УЗД обладнання по всій території України.

УЗД обладнання компанії RH представлене товарами від світових виробників: Toshiba (Canon), Chison, GE, Siemens, Philips, Samsung Medison та інших.

У каталозі ви зможете знайти стаціонарні і портативні апарати різних класів:

  • експертного
  • преміального
  • середнього
  • початкового

узд апарат

Фахівці компанії допоможуть вибрати сканер, який задовольнить потреби в діагностичних можливостях в будь-якому напрямку медицини: кардіології, гастроентерології, акушерстві та гінекології, ангіології, урології та навіть ветеринарії.

Ключовим моментом при виборі апарату для УЗД є його функціонал. На сайті компанії представлені різні моделі сучасних систем з підтримкою як базових функцій, так і унікальних технологій, які дозволять проводити вузькоспеціалізовані дослідження. Серед них можливість візуалізації в 3D і 4D режимах, різних варіантах доплера, функція компресійної еластографії і еластографії зсувної хвилі.

Сканери, що спеціалізуються на кардіологічних дослідженнях, підтримують опції для детальної оцінки функції серця - кількісні та якісні аналізи скоротливості міокарда, серцевого викиду і ін. Сканери для акушерства і гінекології дають можливість з максимальною точністю передати риси обличчя плода, провести фетометрію, визначити розвиток нервової і кісткової систем, виявити вади серця на ранніх термінах вагітності.

Серед розмаїття моделей навіть є УЗ-апарати для онкології, що дозволяють візуалізувати вогнища неоваскуляризації, окреслити межі новоутворень і визначити ступінь інвазії в навколишні тканини.

УЗД апарат

Компанія RH презентує вигідну пропозицію співпраці

Компанія RH вже більше 13 років займається продажем УЗД апаратів та їх комплектуючих. Всі сканери та датчики проходять перевірку на метрологічних фантомах, поставляються з офіційною документацією і гарантією від 12 місяців.

Лікарі можуть вибрати необхідну модель як з нових, так і б/в систем, з безкоштовною доставкою по всій території України.

Серед додаткових послуг RH:

  • ремонт устаткування
  • післягарантійне обслуговування
  • технічна підтримка
  • безкоштовна апробація обладнання
  • апгрейд УЗД апаратів
  • готові бізнес-плани для відкриття МЦ

і багато іншого.

Компанія постійно відвідує медичні виставки і конференції, стежить за новинками і пропонує своїм клієнтам акційні пропозиції та знижки.

Так зараз для всіх клієнтів діє спеціальна пропозиція:

Так зараз для всіх клієнтів діє спеціальна пропозиція: при купівлі будь-якого ультразвукового апарату кожен клієнт отримає РІЧНИЙ запас гелю (25 літрів) в подарунок! З усіма деталями ви можете ознайомитись на сайті компанії.


Читати також