Грошові позики онлайн для кожного

кредити онлайн

Ринок позик в Україні розвивається стрімкими темпами. Величезний попит на мікрокредити означає, що з року в рік з’являється все більше компаній, які пропонують такі послуги. Рекламне гасло багатьох з них – «кредит без відмов». Давайте ж дізнаємось, що можуть запропонувати кредитні компанії.

Хто може розраховувати на підтримку кредитних компаній?

Приватні компанії, які надають грошові позики, нараховують більші відсотки, ніж банки. Це продиктовано їх фінансовими інтересами та безпекою угод, адже, на відміну від банків, такі компанії не проводять ретельної перевірки своїх клієнтів. Особа, яка хоче отримати банківську позику, повинна пред'явити, серед іншого, трудовий договір, довідку про доходи, а також мати задовільну кредитну історію. Усі ці формальності означають, що лише деякі обрані мають шанс отримати грошову позику у банку.

У кредитних компаніях ситуація зовсім інша. Вони не є банками й тому не зобов’язані дотримуватися жорстких норм банківського законодавства. Значною мірою такі позикодавці можуть самі визначати, кому надавати позику, а з ким не співпрацювати. Клієнти, які зазнали невдач у банках, звертаються за допомогою саме до таких компаній. З переліком найкращих з них можна ознайомитись на сайті ukrkredit com ua.

Чи доступні кожному кредити онлайн ?

Чи справді кредитні організації дають позики онлайн усім охочим? Виявляється, що ні, хоча шанси є у кожного. Такі компанії можуть дозволити собі піти на більший ризик, ніж банки. Звичайно, вони повинні захищати себе у разі неплатоспроможності клієнта, а це означає, що їх позики характеризуються значно вищою процентною ставкою. Однак це не зменшує кількість охочих отримати таке фінансування. Тож хто може подати заявку на кредит онлайн? Потенційний позичальник перш за все повинен:

  • бути громадянином України;
  • бути повнолітнім;
  • мати картковий рахунок в українському банку;
  • не мати несплачених заборгованостей у кредитних компаніях.

Деякі позикодавці вимагають наявності джерела постійних доходів від своїх потенційних клієнтів. Проте, через високу конкуренцію серед таких фірм, багато з них готові йти на більший ризик, тому надають позики особам без доходів, пенсіонерам та студентам.

Позики для всіх, хто вчасно сплачує свої фінансові зобов’язання

Банки, як правило, відмовляються позичати гроші людям, які погашають багато фінансових зобов’язань. Щодо кредитних компаній ситуація дещо інша. Рішення про надання чи не надання кредиту завжди індивідуальне. Якщо потенційному клієнту вдасться переконати компанію, що він здатний погасити борг, попри численні інші зобов’язання, він, ймовірно, зможе розраховувати на додаткові кошти.


Читати також