Як спів впливає на наш організм

караоке клуб у Львові

Вже неодноразово доведено, що спів благотворно впливає на здоров'я людини (як фізичне, так і психічне), тому бажання співати цілком природне та його варто заохочувати. У цій статті ми поговоримо про те, як впливає спів на внутрішні органи людини.

Коли людина співає, то одночасно з цим вона виконує самомасаж усіх внутрішніх органів, омолоджуючи та оновлюючи їх. Дуже добре, якщо у вас вдома є караоке, і ви не обмежуватиметеся муркотінням собі під ніс, а якщо його немає, то а якщо його немає, то будь-якої миті можна завітати до караоке клубу у Львові (сайт клубу https://www.split.lviv.ua/karaoke/about-karaoke.html)

Спів допоможе одужати

Цікаво, що спів може допомогти одужати людині. Усі наші органи мають свою певну вібрацію, тоді як орган захворює, його вібрація змінюється, що й веде до зміни роботи всього організму. І ось якраз співом людина може відновити початкову вібрацію органу, чим сприяти його якнайшвидшому одужанню.

Це відбувається через те, що більшість звуку при співі прямує всередину організму і лише одну п'яту його частину ми чуємо. Після співу наші внутрішні органи починають інтенсивніше працювати, що можна легко відчути на собі. Коли ми співаємо, то звукові хвилі можуть зливатися з хвилями певних органів і таким чином на цей орган є найбільший вплив.

Вплив на організм

Через свій сприятливий вплив на організм спів вивчається в рамках звукотерапії. Наприклад, вже доведено, що коли ми співаємо, починає активно рухатися діафрагма і, таким чином, масажується печінка. Це дуже добре, тому що попереджає зайву затримку жовчі та стимулює її відтік. Крім цього, заняття вокалом позитивно впливають на роботу всіх органів черевної порожнини, зокрема кишківника.

Понад те, виконання різних нот, звуків надають різний вплив. Деякі сильніше стимулюють роботу залоз, інші гланди, а деякі прискорюють кровообіг всього організму.

Вплив співу на організм людини ще не зовсім відомий, ясно напевно те, що цей процес вельми сприятливий. Тому співайте, якщо хочете, а якщо не зручно без музики, то включайте караоке та відпочивайте на всі сто.


Читати також