Міхалок жорстко звернувся до білорусів

Міхалок жорстко звернувся до білорусів. Відео

Білоруський музикант, лідер гурту Brutto Сергій Міхалок знову звернувся до військових із Білорусі.

Співак записав відеозвернення, в якому закликав "нешановних не захисників батьківщини" здаватися. Ролик опублікували на офіційному YouTube-каналі музичного колективу.

"Без єдиного пострілу Путін привів свою орду в Білорусь. І звідти ху*рять по братській Україні. Якби ви були захисниками, ви би дали їм п*зди. Я знаю, про що я говорю. Я син офіцера. Мій тато - Міхалок Володимир Павлович - служив у Береговому (місто в Закарпатській області) на кордоні. У нього стільки друзів з України. Якби він знав, що х*ярять по Україні, він би зібрав пацанів, взяв би братву, прийшли і ввалили б п*здосам. Він би там загинув, але не дозволив би статися такій ганьбі", - розпочав Міхалок.

Музикант розповів, що зараз у Чернігові під обстріли потрапили сім'ї його рідних.

"Там живуть батьки моєї Олени. Її мати - директорка бібліотеки. А в її найкращої подруги Марини, яка буде дружкою на нашому з Оленою весіллі, у батька відірвало ноги. Він годину ще тримався. Помер. І все це ху*рять із Білорусі. Тому ні*уя ви мені не "братішки". Ви ї*учий ОМОН", - сказав він.

"Але в Україні ви зіткнетеся з такими справжніми захисниками, що ви о*уїєте. Трус-білорус Путіну продався, як побачив українця - одразу обісрався. Так і буде. Якщо ви сюди рипнетесь, ідіть одразу здавайтесь. І тоді ви збережете свої бл*дські життя. Повернетесь потім і говоритимете: "Я просто виконував наказ, ми ні*уя не могли зробити". Кожен чоловік робить свій вибір. Кожен чоловік може сказати: "Я не буду наступати". А якщо він не робить вибір, то він не "братішка". Ще раз повторюю: сюди рипнетесь і здохнете. Здавайтесь і ще буде хоч якийсь шанс", - додав Міхалок.

Лідер гуртів Ляпіс 98 і Brutto Сергій Міхалок закликав білорусів не виконувати злочинні накази диктатора Олександра Лукашенка і не воювати проти України. Інакше їх чекатиме смерть на українській землі. Збройні сили України – найсильніша армія у світі, сказав співак. Він закликав білорусів саботувати будь-які накази.


Читати також