На що звернути увагу при виборі ремонтної бригади?

ремонт

Найняти хорошу бригаду для ремонту – завдання не з простих. Все частіше чуєш про недотримання термінів, ігнорування побажань клієнта, грубість у спілкуванні та навіть крадіжки. Іноді бажання заощадити на ремонтній бригаді виливається у переплату за зайві матеріали, або ж взагалі у повторний ремонт. Лише співпраця з професіоналами гарантує якість вашого інтер’єру та відсутність неприємних сюрпризів. З послугами саме таких професіоналів можна ознайомитися на сайті ремонтної компанії «Дімар» за посиланнямhttps://dimar.com.ua/repairs.html.

Планування ремонту

На початку власнику приміщення варто спланувати весь ремонт. Добре подумайте, чого ви хочете, чого очікуєте і які матеріали вам потрібні. Це має бути детальний і конкретний проєкт. Таким чином ви зможете розрахувати очікувані витрати. Однак пам’ятайте, що ремонт – це процес, у якому дуже часто запланований бюджет є недостатнім. Тому обов’язково попіклуйтесь про наявність фінансового резерву.

Перш ніж наймати бригаду з ремонту, слід вибрати конкретну плитку, шпалери, панелі, фарби чи інші матеріали, з якими вона буде працювати. Проаналізуйте всю кімнату від стелі до підлоги, щоб чітко розуміти, що саме потрібно зробити. Повідомте майстрів про ваші очікування та попросіть їх надати вам професійну консультацію.

Зазвичай ремонтні роботи включають:

  • укладання панелей або плитки,
  • встановлення перегородок,
  • встановлення освітлення,
  • заміну труб та сантехніки,
  • фарбування стін та стелі,
  • циклювання та лакування дерев’яної підлоги,
  • монтаж ламінату,
  • встановлення підвісних та натяжних стель.

Якщо вам потрібно відбити старе облицювання, демонтувати панелі або позбутися інших елементів інтер’єру, ви також можете доручити це бригаді – звичайно за додаткову плату.

Де знайти хороших спеціалістів?

Пошук бригади з ремонту найкраще починати зі збору інформації від родичів, знайомих або друзів. Якщо ж ваші близькі не знають жодної ремонтної бригади, яку варто рекомендувати, слід почати пошук в Інтернеті – так ви найшвидше знайдете різні ремонтні компанії, які діють у вашому регіоні. Тут, однак, варто бути пильним і переглянути всі наявні відгуки щодо надійності та своєчасності роботи бригади. Не завадить також запитати про портфоліо, щоб подивитися на результати виконаних робіт і оцінити, чи компанія виправдає ваші очікування.


Читати також