Ювелірні каблучки. Які бувають та де виготовляють найкращі?

Ювелірні каблучки

При виборі ювелірних каблучок, будь то весільні обручки чи прикраси, присвячені іншим подіям, важливо обрати метал, який відповідає конкретному стилю життя. Минули ті часи, коли обирати доводилося лише з-поміж традиційного жовтого золота. Золота каблучка, безумовно, є найпопулярнішим вибором багатьох людей у всьому світі, але якщо ви бажаєте заявити про свою індивідуальність, варто довіритись ювелірному інтернет магазину з найбільшим в Україні асортиментом прикрас.

Каблучки з якого металу варто обрати саме вам?

Інтернет-магазин «Ювелірна карта» пропонує готові каблучки з таких металів:

  • Платина – найпрестижніший дорогоцінний метал, адже він дуже зносостійкий і рідкісний. Звідси й висока ціна на вироби з платини. Зазвичай платинові каблучки покривають родієм для більшого блиску та захисту металу.
  • Паладій відноситься до тієї ж групи металів, що і платина, але він не такий зносостійкий і легший за вагою. На відміну від платини, паладій не потребує покриття родієм. Тому ціна на вироби з паладію зазвичай нижча.
  • Біле золото – природний колір цього металу сірий, тому на вироби з нього додатково наносять родієве покриття. Супутніми домішками для виготовлення прикрас з білого золота є кобальт або цинк.
  • Жовте золото виготовляється шляхом змішування чистого золота з міддю, нікелем, цинкам і паладієм. Особливість виробів з жовтого золота – міцність і довговічність.
  • Червоне золото виготовляють шляхом додавання до золота міді, яка й дає характерний колір. Так, у 18-каратній каблучці 75% золота та 25% міді.

Каблучки з золота доступні в різних каратах: 9 карат складаються із золота на 37,5% і є найбільш зносостійкими, 14 каратів – на 58,5% золота, 18 каратів – на 75% золота.

Ювеліри можуть втілити в життя найнесподіваніші ідеї каблучок, в тому числі поєднавши різні типи металів в одному виробі.

Послуги інтернет-магазину «Ювелірна карта»

Кожен клієнт «Ювелірної карти» може не лише обрати та замовити каблучку, доступну в каталозі, але й скористатися додатковими послугами:

  • індивідуальне замовлення виробу за обраним клієнтом дизайном;
  • можливість взяти кредит на купівлю ювелірних виробів;
  • викуп старих чи непотрібний ювелірних прикрас клієнта.

Головна мета працівників «Ювелірної карти» – зробити так, щоб клієнт залишився задоволеним своєю новою дорогоцінною прикрасою і йому не довелося чекати на неї довго через, скажімо, необхідність назбирати необхідну суму грошей. Ідеальна ювелірна прикраса – це та, яка радує око, пасує до тіла і має свою особливу історію. Команда «Ювелірної карти» потурбується про те, щоб ця історія була бездоганною.


Читати також