Гриль для дому — сучасна необхідність, яка змінить ваше життя

Гриль для дому

Сучасні газові грилі дозволяють не тільки приготувати будь-який вид смажених овочів, адже деякі з них обладнані так, що можна без проблем приготувати ціле меню. Зокрема, американські моделі — це справжні кухні надворі, а не просто грилі. Запікання, тушкування або смаження (залежно від додаткової функції) - газовий гриль можна використовувати багатофункціонально. Тому зараз майже в кожному саду можна побачити сучасний гриль, без якого неможливо уявити жодне барбекю.

Бажання купити газовий гриль виникає майже у кожного, хто полюбляє смажити м'ясо на вогні та на відкритому просторі. На сайті “Гріллекс” ви можете обрати будь-який барбекю залежно від типу опалення і ваших вимог.

Базове оснащення, яке потребує функціональний гриль

Крім однієї або декількох конфорок, деякі грилі мають додаткові функції.

  1. Лавовий камінь. Ця пластина складається з безперервного лиття та особливо підходить для приготування дрібних продуктів, як-от шматочки овочів.
  2. Кришка дозволяє непряме приготування на грилі.
  3. Термометр на кришці дозволяє легко зчитувати поточну температуру гриля. Однак майте на увазі, що тепле повітря завжди підіймається, тому показана температура може відрізнятися від фактичної температури.
  4. Вбудований гриль, камінь для піци, п'єзотехнологія.
  5. Особливо практичними є грилі з п'єзопідпалом. Пристрій запускається простим натисканням кнопки, що робить його запалювання особливо безпечним.

Типи матеріалу, з якого виготовлено гриль

При виготовленні газового гриля використовуються різні матеріали.

  • Нержавіюча сталь легко чиститься і дуже проста в догляді. Матеріал не іржавіє, безпечний для харчових продуктів і стійкий до погодних умов. Більшість газових грилів, особливо корпус, в основному виготовлені з цього матеріалу.
  • Чавун вважається чудовим провідником тепла і має стабільні розміри навіть при високих температурах. Тому високоякісні моделі мають чавунну решітку, яка надає стравам, типовий смужковий візерунок. Очищення займає трохи часу, але при належному догляді чавунні елементи прослужать вам все життя.

Однак завжди переконайтеся, що під решіткою є піддон для крапель, оскільки краплі жиру можуть пошкодити конфорки. На сайті Grillex.com.ua в каталозі грилів та аксесуарів ви зможете обрати один із наведених типів, який підходить саме вам.


Читати також