Талановита композиторка Janeuary презентувала  інструментальний альбом «No news but muse»

Талановита композиторка Janeuary презентувала  інструментальний альбом «No news but muse»

30 червня на алеї Миру Національного Ботсаду ім.М.Гришка відбувся благодійний концерт української композиторки Janeuary. В рамках виступу було презентовано інструментальний альбом виконавиці під назвою «No new but muse».

Концерт Janeuary в столичному Ботанічному саду нагадував ніжну містерію, присвячену музам і прикрашену хореографією найвищого рівня від солістів київського театру Опери та балету Тетяни Льозової та Ярослава Ткачука.

У дійстві відчувався романтичний вайб осені й вишукана творча інтимність, що допомагала присутнім зануритися у чисте мистецтво. Весь прибуток з концерту було відправлено до фонду UAnimals, що допомагає українським тваринам, а також на підтримку Національного Ботанічного Саду імені М.М. Гришка.

Альбом «No news but muse» був створений під час повномасштабної війни і вийшов 16 червня поточного року. Всі 16 композицій написані Janeuary.

У записі брали участь одні з найкращих музичних професіоналів нашої країни Олександр Госачинський і Назар Вачевський.

Запис зроблено звукорежисером та аранжувальником Володимиром Григоровичем, відомим своєю співпрацею з багатьма українськими виконавцями.

Над зведенням та мастерінгом композиторка працювала зі своїм батьком, Андрієм Кравченком. 





Читати також


up