Співачка ANGELINA BUKOVSKA презентує трек «Горе долом»

Співачка ANGELINA BUKOVSKA презентує трек «Горе долом»

Саундпродюсером треку став Тарас Базєєв, з яким Ангеліна й надалі продовжує плідно працювати над наступними релізами.

Ми зустрічаємо поєднання ніжного, жіночого вокалу з електронним звучанням. Вдале поєднання різноманітних жанрів дає свободу її голосу, а слухачу простір для емоцій та фантазії. Звучання Ангеліни - для поціновувачів музики, котрі шукають якісний продукт. Кожен текст в її піснях та мотиви, запам'ятовуються слухачу з першого прослуховування, але при цьому несуть в собі глибокі сенси та багато підтексту, який цікаво розбирати.

Кажуть,що руки та очі це відображення душі. Кожна людина,проходить свій шлях,щоб віднайти себе справжнього. Та найцікавіше,що справжнього себе ти ніколи не втрачаєш, просто страшно зазирнути глибше і зустрітись з собою один-на-один. І причин на це нескінченна кількість.

Я використала в пісні “озерце”, як метафору. Те саме озерце - це душа, яку нам інколи так важко чути і в яку нам так страшно дивитись. Але якщо туди зазирнути, то можна зрозуміти, яку красу і скільки любові ти маєш у собі!

Трек “Горе долом” Був створений в травні місяці 2020 року. І тільки зараз я розумію, чому він так довго чекав на свій час. Я писала цю пісню зовсім в іншому стані та з зовсім іншим баченням себе. Це була пісня про приреченість, про те що “я не достатня”. Змінилась я, моє сприйняття світу і змінився сенс пісні, бо почалось кохання з собою.

На разі я працюю над наступним релізом під назвою "Братани". Обіцяю, що екранізація цієї пісні здивує всіх!", - розповідає Ангеліна.


Читати також