19-11-2023 Розваги 576

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 18.11.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 18.11.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Острів / The Island

Коли вбивають його брата, офіцер поліції Лос-Анджелеса Марк (Майкл Джей Вайт) залишає місто, щоб повернутися на острів, де він виріс. У пошуках відповідей і, зрештою, помсти він незабаром виявляється втягнутим у криваву битву з корумпованим магнатом, який захопив райський острів.

Дурні гроші / Dumb Money

Говорять, що світом правлять гроші. А грошима розпоряджається Волл-Стріт. І якщо на самому верху вирішили, що невелика мережа магазинів відеоігор має збанкрутувати, то під це можна брати кредит у банку. Але одного разу звичайні люди сказали «ні» і дали бій світовим біржам. Геймери, тік-токери, домогосподарки та дрібні інвестори почали скуповувати акції та «зламали» Волл-Стріт, попутно заробивши дурні гроші.

Смерть на кордоні / Death on the Border

Злочинна організація викрадає юних дівчаток, перетворюючи їх на жертв сексуальної торгівлі. Корумпована поліція заплющує на це очі, і єдиними рятівницями викрадених стають дві рішучі дівчини — колишня поліцейка та її подруга. Разом вони кидають виклик злочинцям, усіма способами визволяючи їхніх жертв і розправляючись із викрадачами, паралельно уникаючи переслідувань поліції. Допомагає їм у цьому священик із незвичайним минулим.

Звук свободи / Sound of Freedom

Оперативник Міністерства внутрішньої безпеки Тім Баллард розчарувався в системі — багато років він вистежував і ловив педофілів, але не визволив із лап работоргівців жодної дитини. Тім втирається в довіру до недавно спійманого розповсюджувача дитячого порно, переконує його, що він «свій», і ось уже з Мексики йому везуть восьмирічного хлопчика. Маленький Мігель стає першим звільненим з безлічі дітей, проданих у сексуальне рабство в Латинській Америці, і Тім вирішує будь-що-будь розшукати його сестричку.

Воїни майбутнього / Bian zhong ren: you ling zhan ji / Mutant Ghost Wargirl

Кількість мутантів, призначених для боїв у битві завтрашнього дня, збільшується з неймовірною швидкістю. Міжнародний альянс безпеки розпочинає боротьбу зі злочинністю серед мутантів. Спецагент У Цинцін вирушає на завдання до клініки, де створюються чудовиська.

Дорожній собака / The Road Dog

Старий комік Джиммі Квінн, що колись яскраво сяяв на сцені стендапа, тепер скотився до саморуйнування та алкоголізму. Коли його дорослий син Девід, про існування якого Джиммі давно забув, раптово з'являється у його житті, чоловік вирішує передати йому свій безцінний досвід у світі стендап-комедії.

Наяд / Nyad

Плавчиха Даяна Наяд поставила перед собою на 60-річний ювілей практично неможливу мету: пропливти 177 кілометрів і перетнути Флоридську затоку від Куби до США.

Леді-вікторина / Quiz Lady

Енн з дитинства любить дивитися телевікторину, і тому вона має гарну пам'ять і великі знання з багатьох тем. Одного дня вона дізнається, що її мати, любителька азартних ігор, втекла з пансіонату для людей похилого віку, ще й заборгувавши місцевим бандитам. Тепер гангстери вимагають оплати боргу в Енн, забравши як заставу її собаку. Нерозумна старша сестра Дженні, дізнавшись про енциклопедичні знання Енн, пропонує їй взяти участь у телевікторині з грошовим призом, оскільки це єдиний варіант дістати потрібну суму за короткий термін.

Сестра Смерть / Hermana muerte

1949 рік. Молода послушниця Нарсиса, яка в минулому — дівчина, що творила дива, приїжджає в монастир і за сумісництвом жіночу школу, щоб замінити сестру-вчительку. У своїй кімнаті дівчина знаходить посмертну фотографію однієї з сестер, і після цього її починають мучити кошмари уві сні і видиться всяке наяву, і крім того, її маленькі учениці явно чогось бояться.

Ворог / Foe

2065 рік. Земля поступово вмирає. Міста перенаселені, сільська місцевість занедбана, а найціннішими ресурсами стають прісна вода та придатні для проживання землі. Нові поселення планується будувати в космосі, а для робіт в спорожнілих районах планети все частіше використовується штучний інтелект. Якось до подружжя Генрієтте та Джуніора, яке живе на старій сімейній фермі, приїжджає представник великої компанії OuterMore. Виявляється, Джуніор потрапив до основного списку кандидатів, які на рік вирушать у космос для будівництва нового будинку землян. А щоб Генрієтті легше було переносити самотність і справлятися зі справами на фермі в такий нелегкий час, OuterMore робить подружжю незвичайну пропозицію.

Останній стрілець / The Last Rifleman

92-річний ветеран Другої світової війни Арті Кровфорд втікає з будинку для літніх людей у Північній Ірландії і вирушає до Франції, щоб вшанувати пам'ять полеглих бойових товаришів у 75-у річницю висадки в Нормандії.


Читати також