25-11-2023 Розваги 1297

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 25.11.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 25.11.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Вбивця / The Killer

Висококласний найманий убивця, схильний до мізантропічного філософування, чекає на жертву в Парижі. Коли все йде не за планом, він сам ризикує перетворитися на ціль і вирушає розбиратися зі своїми замовниками.

Кімната вбивств / The Kill Room

Невдачлива господарка арт-галереї Патріс, кілер Реджі та його бос Гордон вплутуються в небезпечну авантюру з відмивання грошей. Справа приймає несподіваний оборот, коли Реджі стає висхідною зіркою авангардного живопису. Так натхненний злочин перетворюється на справжнє мистецтво.

Коли приходить визволення / Nar befrielsen kommer / Before It Ends

Заснований на реальних подіях, фільм відкриває одну з непривабливих сторінок в історії Данії навесні 1945 року. Злість, що накопичилася за роки фашистської окупації, місцеве населення зганяє на беззахисних інтернованих громадянах Німеччини. У центрі картини - суперінтендант сільської школи, який змушений за наказом німецького коменданта організувати в ній табір для біженців. Прояв гуманності сприймається в очах односельців як зрада, ставить під загрозу його сім'ю. І якщо дружина підтримує чоловіка, то їхній дванадцятирічний син Серен ніяк не може зробити свій вибір: з ким він – з батьком чи з народом?

Урок / The Lesson

Ліам, честолюбний і амбітний молодий письменник, охоче погоджується на посаду репетитора в сімейному маєтку свого кумира, відомого письменника Дж. М. Сінклера. Але незабаром Ліам розуміє, що потрапив у павутиння сімейних таємниць, образ та помсти.

Злочинець Джонні Блек / The Outlaw Johnny Black

Джонні Блек клянеться застрелити Бретта Клейтона, щоб помститися за вбивство свого батька, але у результаті опиняється в розшуку. Видаючи себе за проповідника, Джонні ховається у маленькому шахтарському містечку, захопленому земельним бароном.

Судна ніч. Джекпот / Your Lucky Day

Уявіть, що ви купили лотерейний квиток, і він виявився виграшним. А сума виграшу – 150 мільйонів доларів. І ось ви стоїте з цим квитком у руках біля каси цілодобового міні-маркету в якійсь глушині, по залі покупці ходять, перед вами касир. Зрозуміло, ви не станете кричати на весь квартал "Ура-а-а я багатий!". А ось везунчик із цього фільму саме так і вчинив. Звичайно ж одразу знайшлися ті, кому ці гроші "потрібніші", ну а решта присутніх стала заручниками ситуації. Щоправда, ненадовго.


Читати також