Рок-гурт ONE DAY OFF випустили новий сингл «Літай»

Рок-гурт ONE DAY OFF випустили новий сингл «Літай»

Запорізький рок-гурт "ONE DAY OFF" продовжує захоплювати свою аудиторію, даруючи шанувальникам нові музичні враження майже кожного місяця. Цього разу хлопці вирішили порадувати своїх прихильників унікальним подарунком під ялинку – новою піснею "Літай".

"Літай" — це крок у невідомому напрямку для "ONE DAY OFF". Відчуйте неймовірний мікс поп та r’n’b стилів, що надає пісні неповторного характеру. Анатолій, вокаліст гурту, коментує: "Я люблю дуже різноманітну музику і ніколи себе не обмежую в цьому. Ця пісня — відданість моїй любові до багатогранності музичного світу."

“Літай” була написана ще у В’єтнамі, коли хлопці працювали тільки як кавер бенд.

Я пам’ятаю як я після зміни у нічному клубі, вирішив заїхати до Толіка на його тимчасову студію. Там він разом з іншими нашими знайомими вже співали цей приспів під акустичну гітару. Мене відразу він захопив як і інших в кімнаті”, - ділиться з нами Дмитро.

Саме початкова ідея акустичної гітари була фундаментом для написання аранжування. Також чимало цікавих музичних рішень можна почути в пісні: барабанна партія була записана наживо на студії Олега “Білого” Шевченка. Але на стадії постпродакшену заміксована з електронними семплами для більш масивного та сучасного звучання.

Ця пісня стане межею нашої творчості, - говорять хлопці: - Зараз ми почали роботу над дебютним повноформатним альбомом. Вихід котрого планується в середині 2024 року. Там буде нове звучання, нова лірика, нові теми, нові ми”.

Доречі,на початку композиції звучить семпл голосу, який анонсує завершення програвання сторони касети, що стає пасхалкою від гурту – символізацією завершення одного етапу та початку нового.

Сингл "Літай" буде доступний для прослуховування та завантаження на всіх провідних музичних платформах з 30 грудня.

Приєднуйтеся до гурту "ONE DAY OFF" та слідкуйте за нашими новинами в соціальних мережах.

 

Про гурт One Day Off

One Day Off - альтернативний дует з міста Запоріжжя до складу якого входить: вокаліст-гітарист Анатолій Петрашкевич та ударні - Дмитро Бойченко.

В музиці колективу поєднано багато стилів музики, але основним напрямком все ж є рок з вкрапленням електронної музики та хіп-хопу.

Історія гурту починається у 2014 р., ще задовго до його створення, зі знайомства хлопців на заводі “Мотор Січ”. Так, учасники гурту за освітою інженери-технологи з виробництва авіадвигунів. Працюючи в складальному цехі, хлопці беруть участь у конкурсах художньої самодіяльності де кілька разів брали гран-прі. Але у 2016 році Анатолій звільняється та їде до В’єтнаму (на пошуки кращого життя):) Там він знайомиться з місцевими музикантами і починає грати в кавербендах. Через деякий час Анатолій подзвонив Дмитру та запросив до себе, бо в один гурт був срочно потрібен барабанщик. Діма довго не вагався і вони почали працювати разом. Минув рік і в кавербенді почалися чвари з лідером гурту. Хлопці, не довго думаючи, вирішили покинути колектив та створити свій щоб і надалі працювати. Так з’явився One Day Off - але поки що як кавербенд.

Назва колективу прийшла в голову хлопцям в перерві між виступами на одному заході. Треба було негайно придумати назву нового гурту, так як готувався перший контракт. За умовами якого у них був тільки один вихідний день - One Day Off. Назва сама вилетіла з язика і дуже сподобалася музикантам.

Настав всім нам відомий 2020 рік і хлопці були вимушені повертатися до рідних земель. Під час карантину хлопці продовжують спілкуватися та вирішують потроху писати авторський матеріал.

На початку 2021 року Дмитро та Анатолій переїзджають до столиці де працюють викладачами барабанів, таксистами, кур’єрами, інколи грають концерти та потроху пишуть пісні.

Настає сумнозвісний 2022 рік. Хлопці повертаються до себе додому  та беруть невелику перерву. Інколи беруть участь у волонтерських зборах як музиканти. На початку осені Анатолій та Дмитро повертаються до Києва і хлопці починають працювати над новими піснями, робити кавери на старі українські хіти, брати участь та організовувати благодійні концерти.

Текст пісні "Літай":

Нас було тільки двоє

Хтось десь далі

Хтось десь поряд

Відчували, що прибуде час розквіту

Там буде все інакше

Інші люди, “гарні” маски

Почуття, що це за правду

П’янить так серця

Зупинити не можливо

Вона летить

Зривається та так благає дива

Час мине для всіх це вірно

Та її відпускай

Літай

Літай

Над землею мій спів

Літай

Адже без тебе і я б не летів

Літай

Ти все, що в мене є

Літай

Ти живеш в повітрі

Бачиш нас наскрізь, це світло

Що запалюєш у нас

Серед тисячі очей

І ти малюєш

Ти обох нас відчуваєш

Кожен “я” в тобі

Кожен “я” в тобі

Кожен “я” в тобі

Літай

Над землею мій спів

Літай

Адже без тебе і я б не летів

Літай

Ти все, що в мене є

Літай

Літай

Над землею мій спів

Літай

Адже без тебе і я б не летів

Літай

Ти все, що в мене є

Літай

Літай

Над землею мій спів

Літай

Адже без тебе і я


Читати також