СПА-відпустка для всієї родини: відпочинок у готелі Rixos-Prykarpattya

СПА-відпустка для всієї родини: відпочинок у готелі Rixos-Prykarpattya

Спільні відпустки, свята чи поїздки на вихідні – це незабутні моменти для всієї родини. Але як спланувати відпочинок, щоб він приніс дітям задоволення, а батькам – такий необхідний відпочинок? На допомогу прийде готель Rixos-Prykarpattya, який пропонує не тільки СПА, а й дитячий клуб та ігрову зону. Завдяки цьому батьки можуть розслабитися під час обраної процедури для обличчя або тіла, а діти – безпечно грати у спеціально пристосованій кімнаті чи на спортивному майданчику.

СПА-готель для дорослих з дітьми

Всупереч розповсюдженій думці СПА-готелі можуть бути пристосованими не лише для дорослих. У них чудово можна проводити час цілими родинами. Однак варто пам'ятати, що перебування в готелі з дітьми має свою специфіку. Насамперед батькам необхідно переконатися, що заклад пропонує:

  • достатньо просторі та комфортабельні номери,
  • дитяче меню та дитячі стільчики в ресторані,
  • додаткове обладнання для немовлят, як-от ванни та пеленальні столики.

Важливо, щоб у закладі був доступ до розваг як на свіжому повітрі, так і в приміщенні. Це «врятує» перебування родини в готелі у несприятливу погоду. Анімації, що стимулюють творчість і фізичну активність, урізноманітнюють дозвілля дитини. Сьогодні багато закладів можуть похвалитися цілорічною аквазоною з окремим дитячим басейном. Також набирають популярність готелі зі СПА-процедурами для найменших гостей. Обираючи СПА-готель Rixos-Prykarpattya для своєї відпустки, ви можете бути впевнені, що отримаєте вдосталь хорошого відпочинку та веселощів.

Готель Rixos-Prykarpattya в Трускавці

Сімейний відпочинок, який заспокоює тіло і розум, чекає на вас у готелі Rixos-Prykarpattya (у самому серці курортної зони Трускавця). Найкращий СПА-готель Прикарпаття мальовничо розташувався на межі парку «Адамівка», пам'ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення. Цей заклад є одним із найсучасніших у регіоні. Він стане ідеальним варіантом для тих, хто шукає повного розслаблення та фантастичних розваг.

Готель пропонує різноманітні СПА-програми, зовнішню аквазону, медичний центр, косметологічний кабінет і тренажерний зал. Масажі від голови до ніг, професійний догляд за обличчям і тілом, оригінальні ритуали з антистресовим ефектом – це лише початок широкої пропозиції, що чекає на гостей готелю Rixos-Prykarpattya.

Дитячий відпочинок у готелі організовано у формі дитячого клубу під керівництвом кваліфікованого педагога. Влітку на відкритій зеленій території проводиться дитячий табір «Rixos Camp». Для маленьких водіїв на території готелю працює прокат електромобілів.


Читати також