Українська співачка Omelta презентує нову пісню «Вгору і вниз»

Українська співачка Omelta презентує нову пісню «Вгору і вниз»

Omelta - це українська співачка з окупованого Сєвєродонецька, авторка пісень та музики.

Її пісні — історії з життя, наповнені глибоким сенсом, та є уособленням, рефлексією співачки на життєві обставини.

"Життя постійно змінюється, важко передбачити, що на нас чекає завтра. В цьому синглі я хотіла поділитись своїми переживаннями у складний період життя, а, що важливіше, дати можливість іншим відчути в такі періоди, що це стається, і те, що вони не одні в своїх падіннях. Одна з головних цілей моїх пісень - пережити з людиною складні моменти, виплакати, вистраждати, щоб мати сили рухатись далі, щоб з часом бачити нові горизонти і світанки після часу темряви", - розповідає співачка.

Кожен всередині веде свою війну. Кожен має свої злети та падіння, іноді виникає відчуття, ніби ти не здатен керувати своїм життям. Але, здається, саме в цей момент - час розслабитись і подивитись туди, куди тебе спрямовує ця хвиля, можливо, саме там на тебе чекає новий досвід і нова сторінка буття.

Хочемо нагадати, що до цього omelta випустила EP 2022, альбом про життя та громадянську позицію, про дім та рідне батьківське тепло. Він був створений з італійськими музикантами Paolo Serazzi та Federico Bagnasco на початку війни.


Читати також